wereldkaart
interieur sponsored

Wereldkaart aan je voeten!

Al ruim een anderhalf jaar wonen we nu weer in Rotterdam. Misschien herken je het wel, dat er na een verhuizing altijd enkele klussen blijven liggen? Bij ons in ieder geval wel… Nu vinden we het eindelijk tijd worden om de slaapkamer eens af te maken. Het is niet niks, klussen met een chronische ziekte, gelukkig hebben we met onze verhuizing heel veel hulp gekregen en de laatste dingetjes, ja die willen we (lees: ik) toch echt wel zelf doen!

wereldkaartenpuntnl

De laatste klussen

We beginnen met het maken van een kluslijst, want wat moet er ook alweer gebeuren? We delen de klussen op in etappes, zo houden wij er een goed gevoel aan over om iets af te kunnen vinken en weten we zeker dat we niet over onze grenzen heen gaan.

  1. Inloopkast afwerken.
  2. Deur voor de inloopkast maken.
  3. Deur voor de inloopkast ophangen.
  4. Vintage nachtkastje scoren bij de kringloop.
  5. Gordijnen inkorten. (Eerst een naaimachine aanschaffen en op les, vind dit wel een mooi project om mee te starten!)
  6. Hor plaatsen tegen de muggen.
  7. Muur sauzen, want ahum, na een jaar wil ik toch een andere kleur op de wand. Van donkergrijs naar wit!
  8. Decoratie ophangen.

Het leukste van al deze klussen is toch wel de decoratie ophangen. Laat ik alle accessoires nu in huis hebben! Een supertoffe lichtbalk, zodat ik hier motiverende quotes in kan plaatsen, een poster die ik heb gewonnen en van Wereldkaarten.nl hebben we een mail ontvangen dat we een wereldkaart mogen uitzoeken. Alle accessoires hangen, tijd om er ééntje  met je te delen in dit artikel!

wereldkaart

Unieke wereldkaarten

Een wereldkaart aan de muur is een interieurtrend die je veel voorbij ziet komen, zeker op social media zie je de mooiste wereldkaarten voorbijkomen. Dan begint het toch wel te kriebelen, zo’n wereldkaart staat wel erg mooi in de slaapkamer. Kunnen we heerlijk wegdromen over onze volgende reizen!

Tijdens het uitkiezen van onze wereldkaart stuitte ik op diverse soorten wereldkaarten. Een van die soorten is een wereldkaart voor kinderen. Zo leuk en leerzaam voor die kleintjes! Op Wereldkaarten.nl hebben ze vrolijke ontwerpen en zijn voor kinderen de perfecte manier om meer te leren over de wereld waarin ze leven.  Hoe leuk zou deze wanddecoratie voor op de kinderkamer zijn?!

wereldkaarten-canvas-detail

De verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen waar een wereldkaart op afgedrukt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan canvas, hout, poster papier, aluminium of glas. Ieder materiaal heeft zijn eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen juist lekker industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur! Zelf heb ik gekozen voor een canvas wereldkaart, met een vintage uitstraling. Zo past deze perfect in onze slaapkamer.

Wat vind jij van mijn wereldkaart? Ik ben echt helemaal fan van deze interieurtrend!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie