Mijn eerste blogpost!

Logo small

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Dank je wel! Op deze blog ga ik alles bijhouden omtrent het opzetten van mijn eigen bedrijf, tiepies. Niet alleen voor jullie, maar ook om al de verzamelde informatie niet te vergeten! 🙂

Het begon allemaal een aantal jaar geleden… Nee wacht. In 2008 ben ik al eens gestart met een eigen onderneming in interieurontwerpen. Door schande en schade kwam ik er toen achter dat wat ik wil bereiken niet te doen is met een vaste baan EN ondernemen. In 2010 ben ik hier dan ook mee gestopt. Toch hebben de ideeën van een eigen bedrijf me niet losgelaten. Jaar in jaar uit.

Ik ben maar begonnen met het schrijven van een ondernemingsplan (wat ik de eerste keer helemaaaal niet gedaan heb).
Uiteindelijk zijn we nu 5 jaar verder. Ik ben ouder en iets wijzer geworden (ahum), een crisis doorstaan, 2 werkgevers, privé omstandigheden en minstens 20 herziene uitgaven van mijn ondernemingsplan.

En nu, nu is het zo ver om mijn dromen te gaan realiseren! Ik weet dat dit niet in een keer zal gaan, vandaar dat ik al mijn stappen naar dat ene doel (een eigen winkel) op deze blog zal gaan delen. Zo kan ik voor mezelf al mijn leermomenten bijhouden, maar ik hoop daarnaast een inspiratiebron voor jullie te kunnen zijn. Niet alleen met plannen over een bedrijf opzetten, maar ook het delen van producten en alle andere leuke dingen!

Geef een reactie