aHead-Kreafunk
lifestyle persoonlijk

Mijn gekregen verjaardagscadeaus (32e verjaardag..!)

Verjaardag

Vorige maand was ik jarig. Ook dit jaar heb ik het weer twee keer mogen vieren. Mijn verjaardag zelf heb ik niet groots gevierd. Want ja, ondanks de slingers en de versierde stoel, blijft het toch een best wel moeilijke dag voor mij. In mijn gedachten kwam mijn moeder veelal voorbij.

Stoel voor alumni ;)

Toch ben ik ontzettend dankbaar voor dit verjaardagsweekend. Dag één stond voor het denken aan en het samenzijn met de meest dierbare mensen om me heen. De dag na mijn verjaardag was het echt een feestje! Het is wederom heel bijzonder geworden en ja, bij een verjaardag horen ook een flink aantal cadeaus. Jeetje, wat ben ik verwend zeg! Kijk je mee naar de cadeaus die ik voor mijn verjaardag gekregen heb?

De beste verjaardag ooit!
Al zeg ik dit ieder jaar.. 😉

Mijn eerste verjaardagshint begon op donderdagavond. Met welgeteld vier gekregen hints zou ik op zaterdag, mijn verjaardag, moeten kunnen raden wat mijn cadeau zou zijn. Ik kan je vertellen dat dit me ruimschoots voor mijn verjaardag gelukt is, maar: de bevestiging kreeg ik op mijn verjaardag zelf. Wat een marteling! Maar wel extra leuk.

O ja, dat van elkaar laten werken voor je verjaardagscadeau is echt een dingetje tussen mijn vriend en ik. We vinden het gewoon erg leuk om elkaar uit te dagen en de hersens te laten werken, met als beloning een cadeau natuurlijk! Mijn uiteindelijke cadeau hebben jullie hier al kunnen lezen, maar er was meer!

Robbert Mapplethorpe

Nadat we klaar waren met theeleuten zijn we nog naar de expositie van Robert Mapplethorpe gegaan. Museums bezoeken doe ik in mijn optiek nog altijd te weinig. Hoe perfect is dit cadeau dan?!

Lees dit als..

In de Kunsthal heb ik wat cadeautjes gekocht van mijn gekregen verjaardagsgeld. We hebben al twee delen van de boekenserie “Lees dit als je..“. Toen ik dit derde deel voorbij zag komen, kon ik het niet weerstaan om mijn verzameling compleet te maken! Ook al vind ik dit boek het minst toevoegen aan de serie, ik ben blij dat ik op diverse inspirerende Instagram accounts ben gestuit.  Daarnaast heb ik uit de museumshop ook een ansichtkaart van van Robert Mapplethorpe meegenomen en iets wat ik wil gaan uitproberen: de Solar Powered Photography kaarten.

sunography

Deze kaarten zijn gemaakt in  Amerika en zijn van het merk Noted. De leeftijd is vanaf 12+, dus ik denk dat dit project me wel gaat lukken. Wat je hiermee kunt doen is een object of iets dergelijks op een Sunograpy Color Card leggen. Daarna stel je dit bloot aan zonlicht, om vervolgens af te spoelen met water zodat er een blauwe print ontstaat. Het lijkt me zo leuk (en heerlijk eenvoudig) om hier iets moois van te maken. Alleen nog even verzinnen wat. Echt zo iets wat ik dan weer niet kan laten liggen in de winkel… My guilty pleasure!

Chillen met je billen in de hangmat

Een van mijn andere cadeaus heb ik al ver voor mijn verjaardag gekregen. Omdat ik middenin de zomer jarig ben en ik anders niet optimaal kan genieten van dit cadeau…Logisch voor diegene van wie ik ‘m gekregen heb. Ik vond het nogal bijzonder…

Hangmat
Waar heb ik het in hemelsnaam over? Ik heb het natuurlijk over mijn hangmat! Hier ben ik zo blij mee! Afijn, op mijn Instagram zie je regelmatig stukjes van een hangmat voorbij komen… Als de temperatuur ook maar een klein beetje aangenaam voelt ben ik er wel in te vinden. Genieten!

 

Nog meer cadeaus…

aHead-Kreafunk

Brengt me gelijk op mijn volgende cadeaus. De gekregen koptelefoons van Kreafunk. Als ik aan het bloggen ben, doe ik om mij optimaal te kunnen concentreren een koptelefoon op. Ik woon bij een basisschool en nu in de vakantie is het wel lekker rustig, maar normaliter lijkt het wel of de kids iedere dag moeten  ontsnappen aan al die vervelende leraren… Het komt er eigenlijk op neer dat ik door al dat gespeel op het schoolplein te afgeleid ben om deze mooie verhalen te tikken. Met muziek of white noise op mijn hoofd gaat dit stukken beter. Nu is mijn oude koptelefoon stuk gegaan, dus ja – dan zit je toch zonder. Niet leuk!

Wat ben ik verliefd op de aHead! Ik heb ‘m al een aantal jaar geleden gespot op de beurs en sindsdien strooi ik regelmatig met hints over hoe mooi ik ‘m vind en het geweldige geluid wat ie geeft. Sinds kort is deze black edition uit en omdat ik geen groot fan was van het gouden randje heb ik deze zwarte variant met powder metal look  gekregen voor mijn verjaardag. Hoe pretty ziet deze eruit?! Hij heeft ook nog eens een verder bluetooth bereik dan mijn vorige koptelefoon, hierdoor gebruik ik ‘m nog vaker!

Ga ik met het OV, dan ben ik meestal erg vermoeid van de reis op zich. Prikkels, overal prikkels! Nu heb ik diverse manieren getest om dit te verbeteren. Door muziek te luisteren tijdens het reizen bijvoorbeeld. Dit werkt perfect! Heerlijk zittend in mijn eigen bubbel.

aGem

Op de een of andere manier zijn de prikkels van de muziek minder van invloed dan al die andere prikkels. Omdat ik liever het risico niet wil om mijn koptelefoon onderweg kwijt te raken (ja, dit overkomt  mij…), gebruik ik een kleine in-ear koptelefoon. Zo’n standaard variant die je bij je telefoon krijgt. Hoewel deze prima zijn, gaan ze op een gegeven moment zeer doen in je oren. Afgelopen verjaardag is hier verandering in gebracht, doordat ik de aGem van Kreafunk heb gekregen. Ook bij deze in-ear koptelefoon is het geluid geweldig. Extra genieten en in plaats van extreem uitgeteld op mijn bestemming aan te komen, zit er nu steeds vaker een glimlach op mijn gezicht. Beide cadeaus zijn erg mooi om te zien, maar ook echt praktische cadeaus die ik veel gebruik. Hier ben ik heel erg blij mee!

Wat heb ik weer mooie cadeaus gekregen nietwaar?! Ik blijf het bijzonder vinden als mensen zo veel moeite voor mij doen om deze cadeaus te verzinnen én tijd met me doorbrengen! Dit is toch wel het allermooiste cadeau!

O, ik heb ook nog iets verschrikkelijks gekregen! Dat zie je hieronder… Herken je wat er in het tasje zit?! Erg hè?! 😉 Heerlijk creatief bezig zijn met de Bullet Journal Crash Course, de Stabilo Markers en…..

Bulletjournal
In dit artikel zijn twee affiliatie links gebruikt. Door via deze links te kopen doneer je aan het goede doel, stichting Chronisch Samen Sterk, terwijl het jou niets extra’s kost.

Geef een reactie