Van verhuisdoos tot maatwerk kast, ik woon alweer een jaar in Rotterdam!

Een jaar geleden is het nu. Een jaar alweer sinds ik verhuisd ben. Iedere dag weer ben ik blij dat ik deze stap gemaakt heb, wakker mogen worden in mijn thuisstad Rotterdam.

Bij het verhuizen hoort een hoop geregel. Alles inpakken, wat komt waar te staan. Welke kleuren komen er op de wand én waar komt toch dat ene toffe behang tegen de wand. Keuzes, keuzes, keuzes. Heerlijk!

Zo niet voor de slaapkamer, want eindelijk heb ik ruimte genoeg! Ruimschoots plaats voor een bed en daarnaast een aparte inloopkast. Je leest het goed, een aparte ruimte voor maatwerk kasten! Voorheen heb ik het moeten doen met een dubbele stang op negentig centimeter breed. Je leest het goed, ik had een hele onpraktische kleine kast waar ik alleen mijn kleding in kon hangen. Ik kan je vertellen, dat is echt zeer creatief met de ruimte omgaan. Ach, een klein stadsappartement – toendertijd had ik het er graag voor over.

(Kleding)kast op maat

Even een geheim verklappen…. Wat een verademing is het om ruimschoots al je kleding en schoenen kwijt te kunnen! Voor deze aparte ruimte is een kast op maat dan ook echt aan te raden. Je wilt tenslotte zo optimaal mogelijk van het vertrek gebruikmaken.

Het voordeel is dat ik al enige ervaring heb met een garderobekast op maat indelen. Een onderdeel van mijn vak als interieurstyliste. Jarenlang heb ik dit voor derden mogen bedenken, intekenen en uiteindelijk gerealiseerd zien worden. Nu mag ik eindelijk zelf zeggen hoeveel ruimte ik voor mijn schoenen en kleding nodig heb. Eén ding is zeker, die kastruimte is altijd te weinig.. 😉 Of ben ik de enige die hier last van heeft? Gekkigheid, ik overdrijf. De kast is perfect ingedeeld, met voor mij voldoende hang- en legruimte. Zelfs mijn mooiste handtassen staan te schitteren van geluk! Voortaan kan ik zonder stapelen, voorraaddozen onder je hangkleding en een hoop ergernis mijn perfecte outfit van de dag samenstellen.

Een opgeruimde kast, is tenslotte ook een opgeruimd hoofd en een goed begin van de dag! Ervaar jij deze struggles nu nog steeds dagelijks? Waarom moeilijk blijven doen, als het anders kan? Neem die stap en ga naar een specialist. Ga in gesprek en overleg tijdens deze samenkomst je wensen, maar zeker je eisen! Wat is voor jou belangrijk in een kast? Voldoende hangruimte? Of wil je graag je verzameling sieraden erin kwijt? Een moeilijke ruimte? Geen zorgen, met alles kan rekening gehouden worden! Specialisten, zoals De Graaf BV in Vlaardingen, denken met je mee. Zo kun je naar eigen smaak je droomkast samenstellen!

sponsored post

**Alle verworven inkomsten komen ten goede van stichting Chronisch Samen Sterk.**

Geef een reactie