vakantie Toscane
lifestyle persoonlijk

Voor het eerst in zeven jaar op vakantie.. naar Toscane!

Okee. Hopelijk houden jullie van reisartikelen, want ik heb er nog eentje voor je. Vandaag één, later in de maand genieten we van het uitzicht in Oostenrijk en volgende maand november, dan is er nog één laatste reisavontuur te vertellen, ik beloof het! 😉

Weet je wat het is? Ik wil eigenlijk geen afscheid nemen van de zomer. Ik heb een haat-liefde verhouding met de herfst. Een absolute hekel aan de kou in de winter. Hoewel ik het altijd heerlijk vind om in deze periode mijn interieur aan te passen aan  een knusse winterse vibe , te gaan zoeken naar kastanjes en te genieten van de kaarsjes die eerder aan kunnen, ben ik echt een zomer-mens. Vandaar dat ik jullie nog even mee neem met foto’s van de vakantie!

vakantie Toscane

Vakantie in Toscane

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen zijn we met srprs.me op reis geweest en verbleven we op een verrassingslocatie. Wacht. Er is meer…. Ondertussen ben ik er ook nog een soort van stiekem tussenuit gekropen. Nou ja, niet echt stiekem hoor. Ik heb er alleen voor gezorgd dat de artikelen door zijn blijven draaien op de blog. Ik kan jullie toch niet een paar weken zonder verhalen laten zitten?!

Verder heb ik iedereen gemeld die het ervan op de hoogte moet zijn dat ik een paar weekjes moeilijk bereikbaar zou zijn. Alles gecheckt bij het UWV en ik kon met een gerust hart op reis.

Waar ik naar toe ben geweest? Italië! Om nog wat specifieker te zijn, ik heb een paar weken bovenop een berg in Noord-Toscane mogen vertoeven. Dit was precies wat ik op dit moment nodig had, even helemaal zen worden. Helemaal aan niets of niemand hoeven denken, niks ‘moeten’ en gewoonweg genieten. Afkicken van de realiteit heb ik het maar genoemd.

En nu… Plaatjes kijken!

Dat genieten is zeker gelukt! Terug naar de basis, niets hoeven doen, niet denken aan ziekenhuisbezoeken of andere zorgen. Nog meer dutjes doen dan normaal, eten wat je lekker vind, geen telefoon met signaal en ouderwets spelletjes spelen. Hier knapt een mens van op. In ieder geval, ik,  zei de gek. Daarnaast heb ik een nieuwe liefde gevonden, bergwandelen. De rust die er bovenop een berg is, ik kan er maar niet over uit. Zo groots! Zo fijn, absoluut geen prikkels op 1700 meter hoogte! De overwinning die je voelt als je de top bereikt hebt. De natuur om je heen, de frisse lucht. Heerlijk! Afijn, ik ga je nu niets meer vertellen – ik ga het je laten zien! Hieronder zie je een kort overzicht van de verschillende dingen die we in Toscane gezien hebben. Geniet ervan, dan doe ik dit ook! 😉

view of Toscane

bergtoppen

mooie lucht

the only way is up

duomo Florence

David kopie

straattekening Florence

Pisa

Zijn jullie wel eens in (noord) Toscane geweest? Zo ja, hebben jullie nog tips voor een tweede bezoek? Mocht je het leuk vinden, volg mij Op instagram, hier staan nog meer vakantiefoto’s…
Dit is mijn eerste vakantie in zeven jaar geweest, ik denk dat het weer minstens net zo lang gaat duren voordat de volgende vakantie eraan komt. Lukt het jullie om ieder jaar op vakantie te gaan?

4 thoughts on “Voor het eerst in zeven jaar op vakantie.. naar Toscane!”

    1. Nee, van twee klus-experts die de oven in ons huisje kwamen repareren. De hond mocht niet naar binnen van ze… van ons wel, toen hebben we de hond maar gezelschap gehouden!

Geef een reactie