Unieke ontmoetingen | Nicole helpt… Brian!

Brian

Reageer jij wel eens op een oproep via internet? Ik eigenlijk nooit, je weet tenslotte niet wat voor idioot er achter zo’n bericht zit. Behalve deze keer. Ik dacht “stel je niet zo aan, denk eens out-of-the-box“. Jij met je vooroordelen. Reageer nu eens op dit berichtje en help Brian met zijn schoolproject.

Buiten je comfort zone treden

Zo geschiedde. Een datum werd geprikt en allebei, ietwat onwennig ontmoetten we elkaar boven op het GHG (Groot Handelsgebouw in Rotterdam). Een iets ander artikel in de serie unieke ontmoetingen is ontstaan.

project-brian-nicole-trapTwee vliegen in één klap voor mij: en ik kon de trap beklimmen én Brian helpen met zijn bijzondere schoolproject. Overigens: Brian is verre van een idioot.

Hij fotografeerde voor dit project allemaal mensen met een voor hun bijzonder item. Gemene deler van ons allen in dit samenspel? Juist, die belachelijke stomme ziekte MS.

Dat dit nu zoveel mensen met elkaar kan verbinden, een eenvoudige oproep gedeeld via MSWeb en gedeeld op een Facebook-groep. Dat we elkaar steunen en helpen, best bijzonder! Misschien toch vaker reageren op dit soort oproepen. Waarom ook niet?

Brian, als je dit leest: ik heb zo’n bewondering voor je. Hoe je met jouw verhaal omgaat, wat een duidelijk beeld je van je project voor ogen had en uitgevoerd hebt! Top gedaan! Op naar een succesvolle afronding van het Grafisch Lyceum!

uitzicht-emc
Moedig van je dat je zo’n oproep online wilde zetten, fijn dat ik een klein onderdeel heb mogen zijn in het geheel. Wanneer gaan we nog eens een biertje drinken? Overigens: het project is geslaagd: het leverde Brian een 8,5 op!

Brian kun je inhuren voor diverse fotografie opdrachten. Daarnaast heeft hij een bijzondere hobby, samen met een vriend van hem: het fotograferen van auto’s! Hier zit vast nog wel een mooie bolide voor je tussen, bekijk zijn verzameling op hun Instagram account!

1 Reactie

  1. Paula
    26 oktober 2016 / 13:37

    Als je buiten je comfortzone treedt, is de wereld vaak heel anders!Wat mooi dat je op deze manier anderen kunt helpen!

Geef een reactie