Footway.nl
lifestyle sponsored

Mijn nieuwe Timberland schoenen in samenwerking met Footway

Yesss! In samenwerking met Footway mag ik een paar schoenen reviewen. De samenwerking komt precies op het juiste moment, mijn andere schoenen waar ik regelmatig mee wandel, zijn kapot. Ze zijn er zo slecht aan toe, dat ik zelfs een grote kiezelsteen in mijn zool had zitten. Zonder dat ik dit gemerkt had… Weet ik nu wel, waarom ik zo scheef ging lopen. Kortom, ze zijn dringend aan vervanging toe. Goed, daar sta je dan, op zaterdagochtend in het park. Fred, mijn vriend, is getackeld om deze foto’s te maken. De lieverd, dank je wel Pupy! De eerste stappen naar een fashionblogger zijn gezet! Wat voelde ik me opgelaten, daar in het park! Maar goed, het eindresultaat mag er zijn!

Timberland-schoenen

Timberland schoenen uitzoeken

Je kijkt op de site van Footway en ja, dan komt het hoor… Je moet een keuze maken. Zal ik voor de verstandige optie kiezen, gaan voor die stevige nieuwe boots? Of toch die prachtige killer-heels die je misschien maar één keer aantrekt? Hm, zomerschoenen zijn ook leuk… Er is zo veel keuze!!

Timberland-shoe

Uiteindelijk heb ik mijn (verstandige) keuze gemaakt hoor… Ik ben voor deze ↑ Premium Rust bruine schoenen van Timberland gegaan! Een model die al tijden populair is bij mannen en vrouwen, rappers, harde werkers, beroemdheden en de laatste jaren bij vele fashionbloggers. Nu beschouw ik mijzelf totaal niet als een fashionable persoon, verre van zelfs. Maar dit model van Timberland heb ik al een hele lange tijd op het oog. Al jaren zelfs. Nu kunnen ze eindelijk van mijn wensenlijstje af. De schoenen zijn mooi, maar daarnaast ook praktisch en functioneel. Laat ik daar nu van houden! Deze schoenen zijn echt iets voor mij!

Timberland-Footway

Timberland-Premium-Rust

De boots worden snel bij je thuisbezorgd, met een track&trace kun je ze zelfs volgen. Tijd om de nieuwe schoenen te testen! Je merkt het wel hoor, de kwaliteit van Timberland. De boots zitten direct comfortabel. Het bruine leer zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling, de schoenen zijn makkelijk te combineren. Zelf draag ik de schoenen het liefst met een donkerblauwe jeans, maar het kan ook prima met een lichte wassing of een zwarte broek, bijvoorbeeld.

Timberland-front

Door het stevige leer en de gedegen vormgeving zijn het voor mij de ideale wandelschoenen. Ze zijn water en vuilafstotend, dat is een prettige uitkomst voor als je, net als ik, liever niet je schoenen regelmatig poetst. De comfortabele schoenen zorgen voor een perfecte ondersteuning van je voeten. De Timberland boots zijn uitermate geschikt voor in de herfst en in de winter, door de buitenzool die voor een goede grip zorgt. Laat ik deze goede grip nu het hele jaar door kunnen gebruiken… Eigenlijk kunnen deze schoenen van Timberland altijd en ze zijn voor bijna iedere gelegenheid geschikt. De schoenen dienen nog wel even ingelopen te worden, maar eigenlijk ervaar ik dit altijd met iedere soort schoen. Grote kans als je me voorbij ziet schuiven, dat ik deze pareltjes aan mijn voeten heb!

Bedankt Footway, voor deze toffe samenwerking! Op de site van Footway vind je vele merken dames-, heren- en kinderschoenen. Iedereen kan hier wel slagen om zijn of haar droompaar te vinden!

sponsored post

 

 

 

Geef een reactie