persoonlijk

The Lazy Sunday Tag – tiepiesNicole

Lazy
Bron: Pinterest

Tijdens mijn eerste officiële schub kon ik niet meer dan slapen en bankhangen. In, door mij zelf ingelaste, tablet-halfuurtje ben ik gaan browser op het net. Daar kwam ik deze Lazy Sunday Tag van Silvana tegen. Haar artikel is al van een poosje geleden, maar nog steeds hartstikke leuk!

Zeker doordat ik in mijn ‘rustige’ week zit, is deze tag van toepassing! Vandaar dat ik deze tag overneem. Lees je mee? Dit doe ik op een luie zondag!

Tip: lekker lui dit artikel lezen, op de bank, dekentje en kopje thee erbij 😉 Fijne zondag!

Lazy Sunday Tag

Lazy
Bron: Kaboompics.com
1. Vroege vogel of lui uitslapen?

Op zondag is het de enige dag dat ik van mijzelf mag uitslapen. Geen wekker en kijken hoe laat ik wakker zal worden. Heerlijk!
Meestal word ik uiterlijk om een uur of negen wakker. Dan vind ik het ontzettend fijn om te rommelen in huis. Of ik ga verder met relaxen op de bank, koppie thee erbij en wat YouTube filmpjes kijken.

2. Haar opgestoken of lekker los?

Lekker los! Op mijn luie zondag maakt het niet uit hoe mijn haar zit – daarom kies ik voor lekker makkelijk. Los gooien dat haar!

3. Pyjama, onesie, trainingspak of alledaags kleding?

Als ik op mijn Lazy Sunday de deur niet uit hoef kleed ik me heel gemakkelijk in een trainingsbroek en een shirt. Kan ik mooi mijn sit-downs oefenen op de bank tijdens een film!

4. Make-uploos of perfecte make-up?

Nope. Niks. Nada. Niets! In staat van opperste luiheid doe ik zelfs geen make-up op. Ja, zelfs ik! Wat ik wel doe op zo’n Lazy Sunday: mijn gezicht extra goed reinigen, scrubben, maskertje etc… Je kent het misschien wel, jezelf een beetje pamperen. Heerlijk zo, zonder de gebruikelijke drie lagen plamuur!

5. Momentje voor jezelf of druk programma?

Huh? Het is toch de Lazy Sundy Tag?! Helaas komt mijn ideale luie zondag niet vaak voor, maar als ik moet kiezen: een momentje voor mezelf. Die heb ik echt niet vaak – als ik dan een keertje tijd voor mezelf inlas kan ik hier enorm van genieten!

6. Boek lezen, films kijken, YouTube kanalen afstruinen of de hele dag op bed?

Ja, ja en ja. Ik vind het heerlijk om een boek te lezen (momenteel lees ik “neem een geit – leven voor gevorderden” van Claudia de Breij, zeker een aanrader!). Samen genieten van één of twee films kan ik toch ook wel waarderen.

En op sommige zondagen lijk ik wel één met mijn telefoon. Van het ene filmpje naar het andere. Soms om mijn hersens op nul te zetten, soms om dingen te leren. Blogs, reviews, fotografie, recepten, muziek.. Er zijn zo veel leuke dingen op YouTube te vinden!

O, trouwens, alles speelt zich af op de bank – de hele dag in bed, kom op zeg.. 😉

7. Bellen, Facebooken, Whatsappen of Twitteren met vriendinnen?

Aan bellen heb ik eigenlijk een gruwelijke hekel. Facebook en WhatsApp is even leuk, maar ik laat er niet mijn hele zondag door in beslag nemen.

8. Uitgebreid eten of fastfood?

Uitgebreid eten! Dat wil zeggen: uitgebreid recepten uitproberen en deze op mijn gemak nuttigen. Fastfood, soms mis ik het wel hoor. Lekker high zijn van de suiker. Of dat heerlijke vet dat langs je vingers druipt…. Eigenlijk valt dat missen best wel mee!

9. Vroeg of laat naar bed?

* Begint bij deze vraag heel hard te lachen * Tegenwoordig zijn mijn tijden behoorlijk veranderd. Lag ik voorheen gemiddeld tussen elf en één uur ’s avonds op bed, nu is dat al om negen uur en uiterlijk om elf uur ’s avonds. Maar nooit op een zondag – zondag is het lekker vroeg naar bed.. omdat het niet anders kan.

10. Hoe ziet je ideale zondag er uit?

Eigenlijk heb ik door bovenstaande vragen je al een beetje door laten schemeren wat mijn ideale zondag is. Heel erg lui namelijk. Er lekker uitzien als een hobo en aanrommelen.

Wat lijkt me dat heerlijk om zo mijn zondagen door te kunnen brengen. Helaas, er is meestal veel te veel te doen op zondag. Huishouden, was, bloggen, hobby’s, quality time, lieve mensen bezoeken.. Ga zo maar door.

Meestal is de zondag al weer voorbij, voordat ik er erg in heb!

Hoe ziet jouw zondag er uit?

Geef een reactie