stickers
sponsored

Eigen stickers ontwerpen, alles is mogelijk!

Stickers. Je ziet ze onbewust, bewust en vooral overal. Steeds vaker zijn ze aanwezig en zelfs niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Natuurlijk kennen we allemaal de prijsstickers, geplakt op producten uit bijvoorbeeld de supermarkt. Ze zijn functioneel, maar niet echt leuk.

Reclame maken met stickers


Vandaag wil ik het met je hebben over een ander soort sticker. Eén die functioneel is, maar ook decoratief. Namelijk stickers die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om het interieur mee te verfraaien, of denk eens outside the green box en tover een glimlach op het gezicht bij je buren. Beplak je kliko met een vrolijke opdruk!

Tegenwoordig kun je alles beplakken! Een poos geleden waren wij druk op zoek naar reclame stickers voor de stichting. Wat is nu voor ons de meest ideale sticker? Willen we ze gaan plakken op lantaarnpalen, of op de vloer in ons kantoor? Het liefst willen we overal wel een sticker op plakken, om maar reclame te maken voor ons bedrijf. Toch hebben we moeten kiezen dat we stickers gaan laten drukken om deze bijvoorbeeld op pakketten te plakken, om zo meer herkenbaarheid voor onze stichting te krijgen.

Daarnaast hebben we dé oplossing gevonden voor onze supporters die tijdens grote wandelevenementen reclame voor ons willen maken: tijdelijke kleding stickers! Zo kan ieder toch in zijn/haar favoriete kleding meedoen aan het evenement en krijgen wij onze reclame! Dit is toch de perfecte win-win situatie?!

Volledig naar wens

Om onze wensenlijst compleet te maken, gaan we binnenkort inventariseren wat de mogelijkheden zijn om de auto te laten beplakken met stickers. Deze auto stickers kun je helemaal zelf vormgeven. Grootte, kleur, stijl… Noem het maar op!  De auto is de eerste stap naar nog meer naamsbekendheid! Een prachtige fullcolour bestickering op de zijkant, doorlopend naar de motorkap, onze gegevens eronder vermeld. We hebben al goed in ons hoofd zitten hoe we het precies willen hebben. Om het helemaal af te maken, plakken we ons motto op de kentekenplaat sticker.

Nu omschrijf ik hier onze zakelijke wensen omtrent stickers, maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet! Laatst zag ik een rode auto voorbijkomen die was omgetoverd tot een vrouwelijk lieveheersbeestje. Zwarte voorkant, stippen erop en wimpers op de koplampen. Helemaal te-gek-leuk! Als je dan nog niet direct verliefd wordt op je auto…. Zo zie je maar, alles is mogelijk! Maak van alledaagse spullen een uniek creatie, door er met redelijk weinig moeite, een sticker op te plakken!

sponsored post

 

 

 

Geef een reactie