Shop | Smeg50style, nieuwe lijn klein huishoudelijk

-advertorial-
smeg-50s

Smeg50style

Ik heb huishoudelijk nieuws voor jullie! Smeg heeft een nieuwe lijn klein huishoudelijk apparatuur op de markt gezet: de Smeg 50s style! En daar worden we allemaal blij van…. Deze lijn sluit perfect aan bij de mooie koelkasten die iedereen wel kent (en stiekem ook wel wil hebben, of niet?).

Keukenapparatuur als design voorwerp.

Smeg 50s styleSymbolische objecten, iconen die invloed hebben op de omgeving waarin ze staan: de nieuwe jaren 50 klein huishoudelijke producten van Smeg – Ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van Deepdesign – bieden een unieke ervaring en nemen je terug mee naar de jaren 50. Ronde vormen en warme kleuren zijn gecombineerd met de allernieuwste technologie.

De nieuwe klein huishoudelijke apparaten van Smeg zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Maar ook voor degenen die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp, maar die ook de hoogste prestaties verwachten.

Bron: Smeg

SMF01BLEU Smeg 50s style SMF01BLEU_6 Smeg 50s style SMF01BLEU_2 Smeg 50s style SMF01BLEU_4 Smeg 50s style SMF01BLEU_5 Smeg 50s style

Is deze keukenmachine niet supermooi?! Ik was altijd al fan van de keukenmachines van Kitchenaid, maar de keukenmachine van Smeg 50s style staat sinds kort bovenaan mijn wishlist en heeft de Kitchenaid min of meer verslagen! Ook geplaatst op dezelfde wensenlijst is een broodrooster van de Smeg 50s style collectie…. Ai papi! Laat mijn huidige broodrooster nu aan vervanging toe zijn… Zit ik nog wel met een dilemma. Want welke kleur kies ik? Er zijn 7 verschillende kleuren (per categorie verschillend): chroom, crème, pastelblauw, rood, roze, watergroen en zwart. Ze zijn allemaal geweldig! Maar voor de broodrooster denk ik dat ik toch voor de chrome variant ga… deze is wat flexibeler met mijn toch al wisselende kleurvoorkeur 0:)

Broodrooster Smeg 50s style in Chroom

Heb jij je keuze al gemaakt? Bestellen kan o.a. bij Smeg50s. Heb jij al zo’n schitterend design voorwerp in je keuken staan? Deel een foto hiervan op Instagram of Twitter met #tiepiesnicole of #smeg50s, lijkt me leuk om een kijkje te mogen nemen in jouw keuken!

1 Reactie

Geef een reactie