Naamketting van Names4ever – Ik heb het perfecte cadeautje gewonnen!

witactie-saar Mazzelaar

Gewonnen. De gelukkige winnaar. Yup, that’s me! Het is niet dat ik dit artikel opmaak om iets onder jullie neus te wrijven. Dit artikel schrijf ik omdat ik superblij ben én dolenthousiast!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het erg leuk om diverse blogs te lezen. Toch heb ik altijd een vaste kern aan blogs. Deze bekijk ik regelmatig, lees de gepubliceerde artikelen met veel aandacht, laat reacties achter en zo nu en dan doe ik eens mee met een win-actie.

Zo ook de win-actie van Mademoiselle Saar. Zij heeft een geweldige prijs georganiseerd: namelijk het winnen van een gepersonaliseerde halsketting! Eigenlijk heb ik zo maar een reactie achtergelaten, omdat ik de actie zelf zo tof vond en dit aan haar wilde vertellen. Wist ik veel dat ik ook mee zou doen met de win-actie!

***Je moet even weten dat ik veel  bewondering  voor Saar heb. Met name om haar positieve toekomstvisie, creativiteit en haar superleuke blog! Deze shoutout is voor jou, Saar! Ik kan jullie dan ook alleen maar aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op haar blog!***

naamketting Names4ever

Gepersonaliseerde naamketting

Voor jullie dat doen, laat ik ik eerst zien wat ik heb gewonnen!  Net als Saar mocht ik een prachtig gepersonaliseerd juweeltje van Names4ever uitzoeken.  Tja, wat ga je er dan opzetten?

Ik heb nogal wat hoofdbrekens over dit dilemma gehad. Nu ben ik zelf niet zo van namen graveren op een sieraad. Ik heb wel een armbandje met mijn naam erop, toen ik nog een jong meisje was heb ik deze gekregen.

Deze blijft me altijd ontzettend dierbaar. Helaas heb ik zelf geen kinderen om hiervan een naam in te laten graveren. Mijn eigen naam in de ketting zetten is een no-go, net zoals die van mijn vriend. Aangezien ik ook geen huisdier heb, gaat dit idee ook voorbij. Waarom doe ik net niet zoals Saar?

Ik kan er natuurlijk een woord inzetten. Maar ja, wat voor woord dan? Help! Maar wacht eens. Misschien kan er wel meer in vermeld worden. Even kijken. Ja hoor,  in de medium variant van de zilveren bar naamketting die ik op het oog had, kunnen maar liefst zestien tekens vermeld worden!

no woman no cry

Nu is het zo klaar als een klontje, ik weet de tekst die ik erop wil hebben! Deze tekst is “No Woman, No Cry“. Een liedje van Bob Marley, een liedje wat voor mij heel bijzonder is.

Het is een van de liedjes van Bob Marley, waar ik als baby in de buik van mijn moeder al op danste. Het is het liedje waar we met z’n allen (mijn vader, moeder en ik) in de auto heel hard bij meezongen. Het is een van de liedjes die mijn moeder heeft gekozen om op haar uitvaart te draaien.

No Woman, No Cry is door Bob Marley zelf geschreven en gaat over de kracht van vrouwen. Mijn moeder was zo’n krachtige vrouw. En och, wat mis ik mijn moeder. Om haar én haar kracht niet te vergeten, heb ik daarom besloten dat ik deze tekst op mijn ketting wilde hebben. Dan voel ik die kracht als ik de ketting om doe. Dan is mijn moeder weer even bij me.

Dit verklaard misschien waarom ik zo blij ben met dit cadeautje! Heb je eenmaal bedacht welke tekst er op de ketting moet komen, dan is de levering binnen enkele dagen in orde. Heb je gezien in wat voor mooie cadeauverpakking de bestelling geleverd wordt?! Ik ben blij verrast met de leveringen van Names4ever.

Saar, ik kan je niet genoeg bedanken voor dit bijzondere cadeau. Of zal ik meer je paps bedanken voor het trekken van het winnende lootje? 😉 Een hele dikke smakkerd van mij, MERCI!


Gegraveerde sieraden

ring Names4ever

Hee, wacht eens even.. Ik lees toch leveringen, zul je denken. Dat klopt. Omdat ik zo enthousiast ben over de ketting en aan Eva van Names4ever vertelde dat ik mijn gewonnen prijs zou delen op mijn blog, mocht ik als bedankje een zilveren gegraveerde ring uitzoeken**. Een dubbele prijs gewonnen. Wat een geluk!

Dat heb ik gedaan. Mijn zusdinnetje heeft een paar dagen geleden haar verjaardag mogen vieren en zodoende heb ik het perfecte cadeau voor haar! Ik wilde haar dit jaar iets bijzonders geven voor haar verjaardag. Omdat ze zelf een hele moeilijke tijd achter de rug heeft, omdat ze een geweldige vriendin is en altijd voor me klaar staat.

gegraveerde ring

 

In onze vriendschap zijn we niet zo klef, ondanks dat we heel veel om elkaar geven. Daarom heb ik als gravure voor deze ring niet gekozen voor een naam of een standaard uitspraak. Het lijkt een oppervlakkige boodschap, maar de betekenis hiervan heeft Maris al in haar oor gefluisterd gekregen! Alsnog gefeliciteerd lieffie!

Ook dit sieraad is geleverd in een fraaie cadeauverpakking, dit maakt de bestelling direct af. Daarnaast kun je het sieraad nog eens helemaal tip top in orde maken door de flexibele keuzes aan lettertype! Toch wel een belangrijk detail wat ik even wilde vermelden aan je. Hierdoor heb je het ontwerp (bijna) zelf in de hand en maak je het extra speciaal.

Zoek jij nog een bijzonder cadeau? Dan is dit echt een site om eens een kijkje te gaan nemen!
sponsored post
 **Het laatste gedeelte van dit artikel bevat een gesponsord product.**

1 Reactie

  1. 26 augustus 2017 / 16:54

    Ooh, met tranen in mijn ogen lees ik deze blogpost. Wat fijn dat je er zo een diepe betekenis aan kan geven en wat een lieve woorden allemaal! Dankjewel X

Geef een reactie