Shop | Bijzettafel van Zuiver

Zuiver

Ja hoor, de meteorologische lente is begonnen. En mutsie hier krijgt weer de kriebels…

Dat zal inhouden dat ik ernstig na ga zitten denken over de kleur van de muur.. Of toch dat geweldig nieuwe behang gaan plakken? Maar ook over mijn meubilair. Ik zoek namelijk nog een nieuwe bijzettafel. Of twee..

Bijzettafel – Zuiver

Marmer tafel Zuiver

1. Wit Marmer

Oak Tray Zuiver

2. Oak Tray (links)

Ik heb geen grote salontafel, maar een klein bijzettafeltje bij de bank staan. Deze keuze heb ik bewust gedaan, om flexibel te blijven in mijn interieur en nog eens af te kunnen wisselen. Daar hou ik nu eenmaal van. Met altijd het idee in het achterhoofd: ik koop er nog twee bij, dan heb ik genoeg afzetruimte.

Kom ik toch al een hele tijd niet de perfecte bijzettafel tegen! Balen zeg! Dus staat er nu veel te veel op één tafeltje gepropt, waardoor er nog weleens iets naast ligt.. Tijd om deze kleine ergernis aan te pakken.

Totdat ik pas geleden in aanraking ben gekomen met het merk Zuiver.
Daar was het dan: liefde op eerste gezicht! Ik ben fan van dit Nederlandse merk! Design voor een fraaie prijs, precies wat bij me past!

Eigenlijk vind ik er wel acht stuks passen in mijn interieur. Heb ik weer. Zo heb je niks op het oog, zo acht. Toch moet ik kiezen, want acht bijzettafels is toch iets te veel. Ik laat je twee tafeltjes (okee, eigenlijk drie..) zien die toch wel een hoog dit-moet-ik-hebben-factor hebben. Nu nog kiezen! Welke vind jij het leukste, foto 1 of 2?

Geef een reactie