Wet-Brush-Flex-Dry-Pink
lifestyle persoonlijk

Review | WetBrush Pro, Flex Dry Professional haarborstel (+winactie! GESLOTEN)

Wet-Brush-Flex-Dry-Pink

Enige tijd geleden zat ik in een winning bubble, zoals ze dat geloof ik noemen. Omdat ik dolenthousiast ben over de drie prijzen die ik gewonnen heb, zal ik ze hier stuk voor stuk delen, met jou op deze blog. Laat ik bij de eerste winactie beginnen. Via Instagram heb ik eigenlijk al mijn prijzen gewonnen, zo ook deze. Op het account van @wetbrush_nl kon je mee doen met de actie om de WetBrush Pro Flex Dry Pink borstel te winnen. Nu, die haarborstel wil ik wel winnen! Ik liet een reactie achter en ja…. gewonnen! 😄

Flex Dry Pink Borstel

Eerlijk bekennen. Ja, ik volg diverse beautyblogs en ik ben op de hoogte van het belang van een goede haarborstel. Doe ik iets met deze informatie? Uh.. Nee, want ik heb een willekeurige haarborstel uit het schap van de Etos of Hema geplukt. Ik weet het niet eens meer eigenlijk. Borstelt prima bij droog haar. Is af en toe wat irritant tijdens het eruit halen van klitten, maar ach. Het is een haarborstel en deze doet z’n werk. Soms kost het me heel veel lepels om mijn haar te verzorgen. Maar ja, dat hoort erbij, met zo’n flinke bos krullen. Dit dacht ik echt!

Totdat ik de WetBrush haarborstel ging gebruiken, die ik gewonnen heb. Een haarborstel die je zowel met droog als nat haar kunt gebruiken… Mèt mijn volle bos klitten en krullen? Okee, we zullen zien! De eerste test begon ’s avonds na het douchen. Haar lekker nat, tijd om de borstel erdoorheen te halen. Iets wat ik normaal niet doe, omdat dit simpelweg niet werkt en niet goed is voor mijn haar. Met de Flex Dry Pink: geen enkel probleem! Het borstelen van je haar is nog nooit zo makkelijk geweest! Hierna heb ik mijn haar, ingewikkeld in een fluffy handdoek, laten opdrogen. Toen ik de handdoek verwijderde, kwamen er opeens supermooie (en veel!) krullen te voorschijn! Iets wat ik normaal nooit heb! Verliefd op mijn krullen heb ik de rest van de avond voor de spiegel gestaan… Zucht… Wat mooi! ♥

Blij Ei

De volgende ochtend volgde weer een testmomentje. Mijn krullen zijn in de nacht spoorloos verdwenen. Een wilde slag en klitten zijn overgebleven. Tijd om mijn kapsel te fixen. Zonder problemen glijdt de haarborstel weer door mijn haren heen. Wat een verademing! Dit is zelfs leuk om te doen en het kost mij geen extra energie meer! Heerlijk, een echte uitkomst! Mijn haar glanst zelfs meer! Je leest het al, een en al uitroepteken. En ja, ik denk oprecht dat deze borstel een uitkomst is, met name voor ons, diegene met een chronische ziekte en een flinke haardos. Eerder had ik niet eens het besef hoeveel energie ik kwijt was, door enkel alleen mijn haar te borstelen. Totdat ik deze borstel gewonnen heb! Ik gebruik de borstel nu al een paar weken en ik ben nog steeds – iedere dag – ontzettend blij met deze prijs!

WetBrush-Dry-Flex

WetBrush haarborstel, een echte prijswinnaar!

Het staat al op de verpakking vermeld, ik ben het hier absoluut mee eens: het is de nummer één ontwar- haarborstel van Amerika. In Amerika is het dan ook de best verkochte borstel! Daarnaast heeft de WetBrush Flex Dry in ons land de Beauty Astir Award 2018 voor beste beautytool gewonnen! Waarom is de borstel nu zo goed in z’n werk? De IntelliFlex pinnetjes in combinatie met de vormgeving zorgen voor een prachtig eindresultaat! De pinnetjes van de haarborstel zijn zeer flexibel, maar daarnaast ook dun en erg sterk. Op het eind van de pinnetjes bevinden zich de zogenaamde SoftTips, die de hoofdhuid beschermen tegen beschadiging.

Door de open borstelkop droogt het haar dertig procent sneller, dan met een normale haarborstel. Bovendien is de borstelkop flexibel en versterkt hierdoor het effect van de IntelliFlex borstelharen. Nat haar wordt hierdoor extra voorzichtig geborsteld. Daarnaast is de haarborstel extreem licht in gebruik én hittebestendig.

Ben jij benieuwd na het lezen van deze review, of de WetBrush haarborstel iets voor jou is? De borstel is voor € 14,95 te koop bij onder andere Boozyshop. Maarrr: wacht even. Lees nog even verder. Doordat ik zo dolenthousiast over deze haarborstel ben, heb ik besloten om er een winactie* aan te koppelen.

Wat moet je doen om te winnen?

♥ Laat hieronder een reactie achter wáárom jij deze WetBrush Flex Dry haarborstel wilt winnen,
♥ Volg tiepiesNicole op Instagram, voor een extra kans om te winnen
♥ De winactie loopt ook via mijn Insta-account @tiepiesnicole. Wil je nu dubbel kans maken om de WetBrush Flex Dry haarborstel te winnen? Volg mijn Insta-account en tag 3 vriendinnen onder de foto van de WetBrush Flex Dry!

*looptijd winactie  1 mei t/m 25 mei 2018. De prijswinnaar wordt per e-mail of privébericht op de hoogte gebracht. Over de prijs/prijswinnaar kan niet worden gecorrespondeerd. De trekking van de prijs vindt op onpartijdige wijze plaats. De gewonnen prijs is niet in te wisselen voor contant geld. Deze prijsactie is geldig voor Nederlandse en Belgische lezers van www.tiepiesnicole.nl. Bij het niet reageren binnen één week na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs. Bij niet tijdig reageren wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Op vrijdagavond, 25 mei jl. hebben we via de site naamloten.nl alle mogelijke kandidaten ingevuld en hier is een winnares uitgekomen! Nathalie, gefeliciteerd met de haarborstel van WetBrush! Wij wensen je er heel veel plezier mee!

Geef een reactie