foto_plexiglas
interieur

Review | Foto op plexiglas, van een bijzondere herinnering – via FotoOpGlas.nl

Of ik nog een plekje vrij had aan de wand, zodat ik een fotoafdruk op plexiglas kan testen. Uh, jaaá dat heb ik wel hoor!

Zo komt het dat ik eind vorige maand een bestelling plaatste, vorige week ik deze bijzondere afdruk heb mogen ontvangen en deze week Fred nog zo ver heb gekregen om deze afdruk voor mij op te hangen. Geweldig toch?!

berg_top

Fotoopglas.nl

We zijn erg blij met het eindresultaat. De foto die we hebben uitgezocht, maakte ik tijdens de vakantie, toen ik bovenaan de berg stond. Wellicht technisch niet een van mijn beste foto’s, maar wel een foto met de beste herinneringen!

Het landschap hier is zo onrealistisch. Zo dor en sober, dat wilde ik even vastleggen. Helemaal zo afgedrukt in het zwart-wit weet je niet wat je ziet. Alsof je op een andere planeet staat.

Foto_op_glas_nl

Meer dan plexiglas alleen

Nu hangt er op het pas heringerichte thuiskantoor niet alleen een mooie herinnering aan de wand, maar tevens een goede motivatie. Om grote en kleine bergen te overwinnen. Letterlijk en figuurlijk! Dat euforische gevoel weer terug kunnen halen, toen we een bergtop bereikten.

Dat je iedere dag kunt bekijken, waar je ook alweer voor traint. Waar je naar toe wilt werken, de dag dat je geheel zelfstandig die top bereikt.

Dat allemaal zit in één foto. Deze foto op plexiglas. Wellicht heb je nu ook zo’n speciale herinnering in je hoofd. Met een beetje geluk heb je hier nog een foto van. Dan is het echt de moeite waard om deze af te laten drukken op plexiglas. Hierdoor krijgt je foto niet alleen een levendige uitstraling, maar ook veel meer diepte. Hoe een foto afgedrukt wordt, zorgt ervoor dat het werkt afgemaakt wordt.

Wat ik het meest fijn vond aan de levering via FotoOpGlas.nl zal ik hier voor je opsommen, jullie weten hoe doel ik ben op lijstjes:
– Makkelijk bestellen
– Duidelijke website
– Kwaliteitscheck van foto
– Prettige klantenservice
– Voorbeeld van grootte bestelde formaat (weergave in ruimte)
– Snelle levering, netjes verpakt
– Fraaie kwaliteit
– Nog veel meer leuke fotocadeaus!

FotoOpGlas.nl, heel erg bedankt voor deze mogelijkheid om jullie superieure kwaliteit te mogen testen. Niets anders dan lof! Van bestellen tot eindresultaat, jullie maken het de klant erg naar hun zin en zorgen ervoor dat ze met trots naar hun wanddecoratie kunnen kijken!

Geef een reactie