Review | “Mama Nature” Vegetarische Spread

Vegetarische Spread

Vegetarische Spread

Weet je wat ik het enige leuke vind aan boodschappen doen? Zo nu en dan nieuwe dingen ontdekken die ik een soort van mag hebben!

Zo had ik laatst, bij de Aldi, een hele gelukkige ontdekking gedaan in de categorie broodbeleg.
De vegetarische spread van “Mama Nature”. Geheel passend bij een vegan lifestyle. In verschillende smaken!

Vegetarische spread

Er zijn vier verschillende smaken. Paprika-chili, kruiden, curry-papaya en linzen-kokos.

Vandaag heb ik de paprika-chili op mijn boterham gesmeerd! Ik weet het, ik eet nog steeds brood… Er komt een dag dat ik ga testen om een x aantal weken geen brood meer tot me te nemen. Maar ja, wat doe ik dan met de vegetarische spread?! Hoe dan ook, vandaag is het tijd om te chili-en! Yum!

Ingrediënten

Wat kan er nu allemaal in zo’n potje van 180 gram zitten? Best veel eigenlijk, lees je mee?

Zonnebloempitten, zonnebloemolie, water, rode paprika (wel liefst 10%), citroensap uit citroensapconcentraat, tomatenpuree, ui, geconcentreerd appelsap, knoflook, zeezout, fruitazijn, peper, kruiden en chilipoeder.

vegetarische spread

Mijn mening

De veggie spread zal mijn eeuwige zoektocht naar het ideale eetpatroon nog niet oplossen, maar wel bijzonder veraangenamen! Ik ben weg van deze spreads, met name de paprika-chili en kruiden variant zijn geliefd in casa tiepies. Ik zie er geen extra toevoegingen zoals suikers in terug, dat alleen is al een pluspunt voor mij!

Het is ‘makkelijk’ beleg, je boterham is tenslotte snel gesmeerd hiermee. Ideaal als lunch op het werk! Als extraatje kun je er wat komkommer of tomaat aan toevoegen. Of de variant met kruiden en dan wat avocado er op… Superlekker! Zeker een aanrader!

“Mama Nature” Vegetarische Spread, te koop bij Aldi € 1,69

Geef een reactie