Obsession Calvin Klein
lifestyle

Review | Calvin Klein Obsession for Women, eau de parfum

Iets wat ik al wat langer met jullie wilde delen, mijn obsessie voor parfums! Eigenlijk heb ik altijd wel minimaal twee luchtjes in huis. Het afgelopen half jaar ben ik in behoorlijk in de ban van budgetgeuren zoals van Calvin Klein. Iedere dag spriets ik wel een beetje One of Obsession achter mijn oren.

Obsession van Calvin Klein

Calvin Klein, Obsession

Het begint allemaal met de variant Obsession voor heren. Een luchtje welke mijn vriend cadeau heeft gekregen. Ik vind deze geur zo lekker, dat ik zo nu en dan wat parfum van hem leende. Lenen zonder het te vragen natuurlijk. Lees dit goed, zo erg ben ik wel.  😉

Jammer genoeg werd ik betrapt en kon ik uitleg gaan geven waarom ik dit parfum als mijn nieuwe signature scent wilde hebben. Natuurlijk voelde ik mij hartstikke schuldig! Gelukkig werd mijn slechte gedrag niet afgestraft. Enige tijd later hoefde ik niets meer te ‘lenen’ maar kreeg ik een eigen variant van Calvin Kleins Obsession for Women!

Hoewel de variant voor dames als vanzelfsprekend niet gelijk is aan het parfum voor heren, ben ik verliefd geworden op de kruidige elementen die aan dit parfum zitten.

eau de parfum Obsession

Topnoten met groene tonen  zoals mandarijn, vanille, perzik, basilicum, bergamot en citroen prikkelen mijn neus. Om vervolgens verlijd te worden met een hart aan kruiden, koriander, sandelhout, oranjebloesem, jasmijn, eikenmos, ceder en roos. De solide basis van dit parfum vind zijn oorsprong door het gebruik van amber, muskus, civet, vanille, vettiger en wierook.

Calvin Klein, Obsession

De uitstraling van het flacon kan ik omschrijven als klassiek, waarbij ik de variant voor heren makkelijker in gebruik vind dan die voor dames. Ik heb ruzie met de dop! De kracht in mijn handen is afgenomen, waardoor ik simpele dingen, zoals de dop van je lievelingsparfum, er niet goed af meer krijg. Een oplossing hiervoor is één keer vragen of iemand mij kan helpen om de dop eraf te halen en deze er niet meer volledig op terug te zetten. Dit luchtje wil ik wel met plezier blijven gebruiken!

Door de betaalbare prijs is dit een ideale geur om cadeau te geven. Voor een ander, maar vergeet vooral niet om aan jezelf denken. ♥

Welke soort parfum draag jij het liefst? Zoet, kruidig of iets anders?

2 thoughts on “Review | Calvin Klein Obsession for Women, eau de parfum”

  1. Helaas zijn parfums aan mij niet besteed, door mijn hooggevoeligheid wordt ik letterlijk misselijk als ik iets op doe. Gelukkig kan ik wel tegen sommige geparfumeerde douchegels dus heb ik op die manier soms een heel subtiel geurtje 😉

    1. Oooh, dat is jammer! Wel heel begrijpelijk. Heb je dan ook last van parfum die anderen ophebben? Fijn dat je wel wat alternatieven hebt gevonden, al is het alleen maar als een verwen momentje voor jezelf!

Geef een reactie