lunchen_Restoranto_app
sponsored voeding

Getest: Restoranto app – zonder wachttijd, heerlijk eten in een restaurant naar keuze

Zelfs na de feestdagenkomt het terug. Onze honger. Of zoals we thuis zeggen, onze trek. Echt honger kennen we natuurlijk niet. Je zit achter het bureau en opeens komt er een knorrend geluid achter vandaan.

Tijd voor een (droog) bammetje met kaas. Of erger nog: met pindakaas. Je bent immers de afgelopen dagen zo druk geweest, dat je geen tijd hebt gehad om boodschappen te doen. “Morgen moet dit echt anders,” bedenk je je. Het is lunchtijd en we zitten gezamenlijk met onze vrijwilligers-collega’s in de kantine. We bespreken onze kerstvakanties, feestdagen én onze goede voornemens. Onze droge boterhammen passeren ook nog even de revue.

Wat denken jullie ervan om morgen buiten de deur te lunchen?” De meeste collega’s mompelen iets van “vast ongezond” en iets met “goede voornemens.”

Eén vrijwilligers-collega, met net zo’n droge boterham pindakaas, hapt toe. Doen we! “Wanneer gaan we buiten de deur lunchen?”Gevolgd door een “hebben we hier wel tijd voor?

Restoranto_app
Restoranto

Ik laat haar een nieuwe app zien. De Restoranto app. Hier kun je van tevoren een restaurant uitzoeken, reserveren, een bestelling plaatsen en direct betalen. Dit scheelt tijd, waardoor we het makkelijk gaan redden om tijdens onze pauze buiten de deur te lunchen. 

Ellis Gourmet Burger

We scrollen door de lijst met restaurants en komen uit op Ellis Gourmet Burger. Voor mijn collega wordt het een klassieker. Zij kiest de Ellis Special 2.0. Een burger van 100% rundergehakt, cheddar, gerookt spek, sla, tomaat, rode ui en augurken. Samen met een bijgerecht van een gemengde groene salade. Loopt het water je al in de mond? Maar denk je: zit je me hier een beetje lekker te maken, terwijl ik helemaal geen vlees eet. Kan ik wel bij dit restaurant terecht?Wacht maar totdat je mijn keuze hoort….

vegan burger
Restoranto

Zelf heb ik voor de vegan Beet the Roots burger gekozen. Een burger, gemaakt van rode biet, vegan tartaarsaus, ijsbergsalade, waterkers en bietenscheuten… Dit klinkt toch overheerlijk? We plaatsen onze bestelling en proppen onze droge boterhammen met pindakaas naar binnen. Morgen, ja morgen krijgen we een superlunch! 

De volgende dag zijn komen we wat verhit en iets verlaat aan bij Ellis Gourmet burger. We hadden om 13.00 uur gereserveerd, maar zijn in het OV opgehouden. Zal je net zien! Mijn telefoon gaat, waar we blijven want de bestelling staat al voor ons klaar. “Sorry, we komen er zo aan, we zijn opgehouden in het verkeer!”en vijf minuten later stappen we het restaurant binnen. We mogen plaats nemen en op het moment dat we net goed en wel zitten, wordt onze bestelling al gebracht. Het ziet er overheerlijk uit! En wat een service! Hier worden we blij van. We beginnen al kletsend aan onze lunch, er wordt tussendoor nog aan ons gevraagd of alles naar wens is en dan… Dan is de koek – uhm, overheerlijkeburger – op. 

Het is druk geworden in het restaurant. We zijn door ons geklets eventjes de tijd vergeten en kijken ietwat verschrikt op ons horloge. Er is een half uur voorbij! Tijd om terug naar huis/kantoor te gaan. We trekken snel onze jas aan, staan op, bedanken de bediening en lopen ietwat gehaast Ellis Gourmet burger uit. Eenmaal buiten, schiet ik lichtelijk in de stress. Er moet nog betaald worden! Mijn collega schiet in de lach, “dat hebben we gisteren al gedaan.” Gierend van de lach stappen we de metro in en vervolgen we, voldaan, onze dag. Wat een gemak, niet hoeven wachten op de rekening in een overvol restaurant. 

Restoranto_app

Wat een uitkomst, die app van Restoranto. In een 3 stappen kun jij al van een goede maaltijd gaan genieten!

  1. Kies je restaurant
  2. Waar heb je trek in?
  3. Hoe laat (en met hoeveel personen wil je aan tafel)

Wil je genieten van lekker eten, maar heb je soms weinig tijd? Download dan de Restoranto app op je telefoon. Volg de drie stappen en voor je het weet zit jij bij je favoriete restaurant te eten. Ja, zélfs in je lunchpauze! Weet ook dat voor elke maaltijd die jij bestelt via de Restoranto app, er een maaltijd aan een Oegandees kind wordt gedoneerd.

– dit is een gesponsorde post-

Geef een reactie