roadmap srprs.me
lifestyle reizen

Een overnachting als verrassing via srprs.me

Wanneer werden jullie voor het laatst ’s nachts wakker van gezonde spanning? Om vervolgens uit bed te gaan, om te kijken of de verrassing er al is? Waarschijnlijk ergens rondom de periode dat je nog in Sinterklaas geloofde. Althans, dat is bij mij het geval.

Dit gevoel hadden we beiden eind augustus weer! Voor de verjaardag van Fred (april), heb ik hem een overnachting via srprs.me cadeau gegeven. Een perfect cadeau als je het mij vraagt, zeker voor diegene die wel van een verrassing houdt. Of gewoonweg een controlfreak is. Of gek genoeg, een beetje van beide. 😉 Het mooiste is, dat ik met ‘m mee mocht op avontuur!

Verrassing via srprs.me

aftelklok

Eindelijk was het zo ver, de overnachting is geboekt. Het cadeau is er dan nu toch echt. Een aftelklok. Met hierop te zien hoeveel dagen, uren, minuten en secondes het nog duurt totdat je werkelijk op reis gaat. Ik kan je vertellen, dat tussen het boeken en het werkelijk op reis gaan er nog heel wat getallen op deze teller stonden. Aaaah, spannend!

Een paar dagen voor vertrek kregen we een grote envelop van srprs.me. Hierin zat een landkaart, een zwarte envelop en een kraskaart. Op de ochtend van vertrek mochten we de code op de kraskaart onthullen en ontdekten we waar onze rijrichting naar toe ging.

rijrichting unknown

Omdat het perfect zomerweer was hebben we besloten om dit avontuur op de motor te beleven.   Tijd voor een ritje! Zo konden we op het gemak binnendoor rijden, in plaats van over de snelweg en begon ons vakantiegevoel direct toen we opstapten! Precies wat de bedoeling is van deze roadtrip. Wat is Nederland toch mooi als je voor een alternatieve route kiest. Vanaf Utrecht hebben we optimaal kunnen genieten van boslucht, mooie huizen en uitgestrekte gebieden.

roadmap srprs.me

Afijn ergens in de buurt van optie één, hebben we een ietwat verlate lunchstop ingelast. Tijd om de kaart te bekijken, welke route we nu ongeveer hebben afgelegd én omdat we dachten dat we er bijna waren, tijd om de code op de landkaart weg te krassen. Onze bestemming hebben we nu mogen ontdekken, we gaan helemaal niet naar optie één, we gaan iets meer naar boven!

zwarte envelop openen

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik nog nooit van deze plaatsnaam heb gehoord. Maar… Hiervoor hebben we heel ouderwets, de landkaart tenslotte. En stiekem ook de navigatie. Toen vonden we dat het ook wel tijd werd voor stap drie. Het onthullen van onze accommodatie. Het was tenslotte al wat later op de middag. Ahum, tijd voor mijn middagdutje… Je weet het wel, het bekende MS-dingetje. Niet te lang bij stilstaan want….tromgeroffel, de zwarte envelop werd geopend!

sterrenkubus

Tot mijn grote verbazing en genoegen ontdekten we dat we bleven slapen op een wel heel bijzondere locatie. Hier staat volgens mij een tiny house! Dit is echt een hele unieke verrassing, waar je hierboven een sneakpeak van ziet. Bedankt srprs.me voor het regelen hiervan, jullie hebben ons echt kunnen verrassen! Hop, daar gaan we weer. Verder toeren met de motor…..

Meer over onze overnachting op een wel heel bijzondere locatie lees je in een volgend artikel. je kunt wellicht begrijpen dat we voor anderen de verrassing niet willen verpesten… De ervaring met de roadtrip van srprs.me is ons erg goed bevallen! Het hele concept, van het opbouwen van gezonde spanning, tot aan de werkelijke accommodatie en bijbehorende omgeving.

Ja, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Misschien dat we volgende keer zelfs wel een vliegbestemming uitkiezen. Zou jij dit avontuur aangaan?

 

1 thought on “Een overnachting als verrassing via srprs.me”

Geef een reactie