nothing-but-nugi-no3
lifestyle

Nothing but Nugi – Coco balm No3

Dit artikel is (denk ik) voor de ladies onder ons! Heren, zijn jullie het er niet mee eens, laat dan een reactie achter… 😉 Vandaag deel ik een heerlijk huidverzorgingsproduct met jullie, namelijk de coco balm van Nugi. Met deze coco balm kun je op geheel natuurlijke wijze jouw lichaam verzorgen.

Eerlijkheidshalve kom ik er achter, nu de bodem bijna in zicht is, dat ik deze review al veel eerder met jullie had moeten delen. O, wat een slechte beauty blogger ben ik toch! Ergens vorig jaar alweer heb ik de sample van Babita meegekregen tijdens de tour in Schiedam. Hierna ben ik dit product gaan testen. En testen. En testen. Maar er over vertellen, ho maar.

Dit kan natuurlijk niet! Ik wil jullie dit fantastische product niet onthouden, want jeetje – mijn lichaam en ziel zijn zo dankbaar met het, inmiddels vertrouwde, verzorgingsritueel. Lezen jullie mee?

Nugi coco balm No3

Nugi-coco-balm

De productlijn “Nothing but Nugi” is bedacht en gecreëerd in het geuren atelier van Babita Versluis. Babita denkt, droomt en voelt in geuren. Haar passie voor geuren gaat voorbij onze verbeelding, het is zo bijzonder om met haar te mogen praten en haar wereld van geur te ervaren.

Babita heeft psychologie gestudeerd in Leiden, hier heeft zij zich gespecialiseerd in de richting van aromachologie. Bij aromachologie bestudeer je het effect van geuren op ons gedrag en lichaam. Haar echtgenoot heeft zich gespecialiseerd als arts in huidverzorging. Samen hebben ze hun kennis én passie gecombineerd in natuurlijke, ambachtelijke huidverzorgingsproducten en parfums.

Wat een verborgen parel hebben we toch in Schiedam! Als jullie mij een beetje kennen, weet je dat ik een enorme fan ben van dit soort verborgen parels én dat ik steeds meer het belang in zie van het goed zorgen voor je lichaam. Hier hoort ook lichaamsverzorging bij, hoe fijn is dit als dit met natuurlijke producten lukt?!

De gebruikte ingrediënten worden met grote zorg ingekocht, direct van kleine, lokale boeren. In de producten worden uitsluitend pure plantaardige olien en plantenextracten gebruikt. De producten bevatten hierdoor natuurlijke vitamines en mineralen die goed zijn voor de huid. Daarnaast zijn ze vrij van kunstmatige kleurstoffen, parabenen, plastic en minerale olie.

 

Mijn persoonlijke ervaring coco balm No3

De huidverzorgingsproducten van Nothing but Nugi komen voort uit een reeks persoonlijke geurlijnen van Babita. Ieder nummer staat voor een herinnering van Babita, welke zij vertaald heeft in het product wat het nu is. No3 is de geur chamomile orange. Voor mij staat deze fris zoetige geur voor de herinnering aan de zomer. Zuid-Amerika, muziek, totale ontspanning.

Omdat je eigenlijk maar een heel klein beetje hoeft te gebruiken, heb ik een jaar met deze coco balm kunnen doen. Ik moet wel bekennen dat ik de balm uitsluitend voor het slapen gaan heb aangebracht op mijn gezicht, hals en armen.

De coco balm doet wonderen voor mijn toch altijd al droge huid in het gezicht en voelt gewoon overheerlijk aan om te gebruiken. Zacht en smelt snel op de huid, waarna het intrekt. Daarnaast hoort dit product echt al een jaar lang tot mijn vaste, relaxende avondritueel.

Door het gebruik van deze balm ga ik volledig ontspannen de nacht in. Het zet mijn hoofd in de juiste mood voor de laatste meditatie van de dag, op naar een frisse start voor morgen! Door de balm ’s avonds aan te brengen op mijn huid, kan deze beter intrekken en nog beter zijn werk doen! Heb ik een nieuwe favoriet verzorgingsproduct? Ja!

detail-nugi-coco-balm

Ingrediënten Nugi coco balm No3:
 Cocos Nucifera Oil
 Macadamia Ternifolia Seed Oil
 Manihot Esculenta (Tapioka) Root Starch
 Hydrogenated Castor oil
 Fragrance

Het parfum atelier Babita Versluis is gevestigd in een mooi 18e-eeuws pand in het hart van Schiedam. De winkel is incidenteel geopend op zondag en op afspraak. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het telefoonnummer +31 (06) 24 95 00 23 of via brenda@babitaversluis.nl. Verder vind je als je hier klinkt meer informatie over het volgen van een masterclass parfum maken. Wij hebben zelf een mini masterclass tijdens de perstour mogen volgen, deze masterclass is echt een geweldig om cadeau te geven!

Babita, het spijt me heel erg dat dit artikel zo laat op de blog verschenen is. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze Coco balm, deze balm doet wonderen voor mijn gezicht! Dit product heb ik gekregen, maar de review is puur uit enthousiasme geschreven!

 

Geef een reactie