Nike-air-force
lifestyle sponsored

Best basic: Nike Air Force 1 ’07, de klassieke witte sneaker voor deze zomer!

Wat is het heerlijk hè, deze zonnige dagen?! Zo raken we al geheel in zomerse sferen! Vandaag wil ik een outfit met jullie delen die perfect is voor de zomer. Voor het eerst dit jaar heb ik gekozen om mijzelf in een maxi jurk te steken. Say whut?!

Mijn zomerliefde van dit jaar: de Nike Air Force 1 ’07

Yup, totaal uit mijn comfortzone, je leest het goed. Ik heb mijzelf in een jurk gestoken! En weet je wat? Ik voel me er geweldig in! Omdat het zo nu en dan toch wel fris kan zijn combineer ik de look vaak met een denim jasje of een kort zwart jasje gemaakt van kippenleer, maar vandaag is het te warm om met een jasje rond te lopen. Om de look sportief af te maken heb ik deze gecombineerd met de witte Nike Air Force 1 ’07.

Het model is een tijdloos ontwerp en één van de populairste schoenenmodellen ooit. Dit model bestaat al vanaf 1982 als basketbalschoenen, met een kenmerkende tag voor aan de veters. Sindsdien zijn er telkens nieuwe versies uitgekomen, net zoals deze Nike Air Force 1 ’07 om het 25-jarig jubileum van dit model te vieren. Het ontwerp is nog net zo mooi én tijdloos, net zoals in 1982. De kwaliteit en pasvorm is geweldig, zo kan ik comfortabel door Praag struinen en er toch geweldig uitzien! Als jullie het niet erg vinden, gaan we nu weer verder – er zijn in de stad zo veel leuke dingen te ontdekken! Navidĕnou!

Nicole-Nike-Footway

Jurk Forever21/ Schoenen Nike Air Force 1 ’07

Welke schoenen draag jij het liefste in de zomer? Deze Nikes heb ik in samenwerking met Footway aangeschaft. Op de site van Footway vind je een toffe collectie, daarnaast hebben ze een snelle levering én een hele fijne klantenservice!

sponsored post

1 thought on “Best basic: Nike Air Force 1 ’07, de klassieke witte sneaker voor deze zomer!”

Geef een reactie