MS Motion
lifestyle Multiple Sclerose persoonlijk

MS Motion 2018, drie locaties – 1 doel

Voor de allereerste keer dit jaar loop ik mee met de MS Motion. Hier heb ik heel veel zin in! Iedereen die ik spreek over de MS Motion heeft niets anders dan lof en warme gevoelens voor dit evenement. Zelf ben ik door deze reviews heel benieuwd geworden. Zal ik wel meelopen of niet? Kan ik het wel aan? Tuurlijk! Ik start mijn allereerste deelname met 5 km wandelen. Hiervan weet ik zeker dat ik de finish kan halen!

Wat is de MS Motion nu eigenlijk precies? De MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloop evenement waarbij geld opgehaald wordt voor onderzoek naar de nog ongeneselijke ziekte MS.

Dit jaar is de MS Motion maar liefst op drie locaties: Utrecht, Zwolle én Rotterdam. Nu, zo dichtbij huis kon ik niet weigeren! Ik moet en zal meedoen dit jaar! De MS Motion is dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door het Nationaal MS Fonds. De start is bij Hockeyclub Rotterdam en we lopen via het Bergse Bos, een prachtig gebied vol met bossen afgewisseld met open stukken land en water.

Meedoen aan MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS.

Voor een beter leven voor mensen met MS nu en een wereld zonder MS morgen.

Inschrijven voor de prachtige routes van de MS Motion kan individueel of als team voor een wandelroute of hardloopafstand. Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen € 10 inschrijfgeld. Kinderen t/m 5 jaar doen gratis mee.

Logo-MS Motion

Wanneer is de MS Motion?

22 april 2018            Zwolle
3 juni 2018               Rotterdam
9 september 2018  Utrecht

Afstanden

Hardlopen:

  • 5 kilometer
  • 10 kilometer
  • halve marathon

Wandelen:

  • 5 kilometer
  • 10 kilometer
  • 20 kilometer

Ik zou het hartstikke tof vinden als je met mij mee wilt lopen, komt aanmoedigen of in ieder geval wilt sponsoren! Want meedoen met de MS Motion betekent dat je loopt voor onderzoek naar MS. Niet alleen voor mijzelf, maar voor alle ruim 17.000 mensen in Nederland met deze vreselijke ziekte.

Door te lopen tijdens de MS Motion vechten we voor een beter leven nu en voor een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose!

Geef een reactie