inspiratie

Moodboard | Herfst!

Photo: babble.com
Photo: babble.com

Herfst. Fijn hè?! Eigenlijk vind ik de herfst (en winter) maar helemaal niets. Ik heb er altijd een beetje moeite mee en kan de zomer eigenlijk maar moeilijk loslaten..


Pas zei iemand tegen me: we krijgen het allemaal maar. Duidend op de verschillende seizoenen. Ieder seizoen heeft zijn eigen functie en is nodig voor the cirkle of life. Hakunamatata, we moeten het er maar mee doen.

Weet je: hij heeft gelijk. Deze manier van kijken naar de wereld heeft mij weer wakker geschud. En geinspireerd!

Yes! Herfst!

herfstWant de herfst is niet alleen maar nattigheid, regen, kou en blegh.. Kijk eens naar de mooie kleuren in de natuur. We kunnen weer cocoonen in onze oversized trui of onder een deken op de bank. We mogen geoorloofd een fikkie stoken (in de openhaard natuurlijk). Er zijn egels in het bos aan het rondsnuffelen. Wat denk je van zelf snuffelen en kastanjes zoeken?! Of paddenstoelen fotograferen? Ja, de herfst is mooi!

Of om thuis te genieten van de zelfgemaakte pompoensoep, die net even lekkerder smaakt dan wanneer het twintig graden is.. Ben je misschien creatief? Dan kun je je uitleven op de gevallen bladeren…

Afijn, geïnspireerd door de herfst wil ik jou een beetje laten genieten van de schoonheid van dit seizoen. De foto’s voor dit moodboard heb ik verzameld op mijn Pinterest account. Hier kun je tevens de bronvermeldingen vinden van onderstaande foto’s…

Enjoy!

 

4 thoughts on “Moodboard | Herfst!”

Geef een reactie