Hallmark
inspiratie lifestyle

Moeilijke Momenten kaarten – Hallmark + winactie! (gesloten)

Moeilijke momenten. We kennen ze allemaal. Soms delen we onze gedachten via social media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Maar gebleken is dat juist op die moeilijke momenten echte post veel waardevoller kan zijn dan een comment onder een Instagram foto. Een papieren steuntje in de rug. Een ‘ik denk aan je’.

Het leuke is wel dat door social media, zoals Instagram, dat we eerder contact leggen met anderen. Vreemden. Spontane acties ontstaan. We helpen elkaar door moeilijke momenten heen, ook ken je elkaar niet zo goed. Vriendschappen ontstaan. Er is zelfs een hastag #echtepostiszoveelleuker, want ja – stiekem vind iedereen een echt kaartje in de bus hartstikke leuk, zeker op de momenten dat je er echt helemaal doorheen zit.

Wat stuur je dan naar een vriend of vriendin? Familie, of zelfs een IG-kennis? Wat stuur je bijvoorbeeld naar mij op, een chronisch zieke? Ik word voorlopig niet meer beter. Een standaard kaart met hierop ‘beterschap’ dekt nu eenmaal niet altijd de lading.. Sterkte, Kop op kaarten. Ja, ook deze kaarten zijn niet echt je van het.

Hallmark kaarten

Moeilijke momenten kaarten

Gelukkig heeft Hallmark hier iets aan gedaan! Ze hebben een ‘moeilijke momenten’ collectie opgesteld, waarbij de kaarten precies datgene verwoorden wat je graag zou willen zeggen, maar waar je niet helemaal de juiste woorden voor kunt vinden op een standaard ansichtkaart.

Een aantal kaarten in deze collectie zijn van Claudia Helmons. Zij heeft aan kanker geleden en voelde en besloot zélf kaarten te ontwerpen. Kaarten met lef en soms een vette knipoog. Jammer genoeg kan ik zo’n kaart niet meer aan mijn moeder sturen, maar wat is het fijn dat deze kaarten ontwikkeld zijn. Zo kun je een kaart sturen met de tekst die wel de lading dekt.

Bij deze ‘moeilijke momenten’ kaarten kun je denken aan kanker, maar ook liefdesverdriet, ziekte, depressie of een andere vervelende gebeurtenis. Ja, zelfs met mijn MS zie ik hier een aantal leuke kaarten die mij aanspreken. Wat ben ik blij met dit initiatief! De kaarten zijn nu in diverse winkels te koop of online te bestellen.

Hallmark

In samenwerking met Hallmark mag ik een setje van 6 kaarten naar je versturen! ♥ Dank je wel Hallmark! ♥ Wat een toffe actie!
Nu kan ik in één keer een setje van 6 kaarten versturen, maar ik kan ook een kaartje naar iemand sturen waarvan jij denkt dat hij/zij een kaartje op dit moment nodig heeft. Of ben je zelf dol op post krijgen? Laat het me weten en ik stuur een kaart naar je op!
Laat hieronder een reactie achter, welk kaartje jij graag verstuurd wilt hebben. De keuze uit de kaarten die ik kan versturen zie je hierboven op de foto. Echte post is zo veel leuker, wie laat jij weten dat je aan hem/haar denkt?

10 thoughts on “Moeilijke Momenten kaarten – Hallmark + winactie! (gesloten)”

 1. Ik vind het “ROT” kaartje voor mijn moeder echt toepasselijk; ze is nu 68 jaar en was afgelopen jaren volop bezig om af te vallen, conditie te bouwen, engelse lessen (wat ook allemaal gelukt is) enz.
  Dit alles om naar Israël af te reizen om daar vrijwilligerswerk te gaan doen, het helpen van kinderen met een hersen achterstand.

  Totdat december 2016 zij een heftig auto-ongeluk meemaakte.
  Haar rug was helemaal gekneusd, haar mobiliteit in 1 klap weg etc..
  Ze heeft een tijdje in een zorghotel gebivakkeerd waar de zorg dichtbij was, nu is weer thuis, maar nog heeft ze nog steeds hulp nodig in de huishouding, persoonlijke hygiëne enz..

  Ik en mijn broers plus wat familie helpen haar, de fysiotherapeut komt aan huis maar het herstel gaat traag,

  Toch is ze redelijk vrolijk.

  1. Hi Jeroen,

   wat een verhaal! Jeetje zeg. Het “ROT” kaartje is (helaas) wel toepasselijk voor je moeder… Wat knap dat ze redelijk vrolijk blijft! Hopelijk is er wel een stijgende lijn in het herstel te zien.

   Wat lief dat je aan haar denkt. Wil je het kaartje zelf versturen of zal ik ‘m voor je versturen? Een persoonlijke boodschap voor haar kun je dan naar me mailen via nicole@tiepiesnicole.nl. Sterkte met alle mantelzorg, jullie zijn geweldig!

 2. Ik zou graag t kaartje; Call me when you need mee willen winnen.
  Als het met vrienden niet zo goed gaat, is het vaak lastig om steeds te vragen ” hoe gaat t nu, hoe is t met je ? Gaat t beter…” terwijl je niet eens weet of die ander wel de behoefte heeft om zich te uitten…
  dit kaartje biedt dan de perfecte uitkomt. Als die ander er klaar voor is en zijn verhaal kwijt wil, ben
  Ik er!

  1. Hi Renee,

   wat lief dat je op deze manier aan ze denkt! Wil je het kaartje zelf versturen of zal ik ‘m voor je versturen? Een persoonlijke boodschap kun je dan naar me mailen via nicole@tiepiesnicole.nl. Maar je adres mag natuurlijk ook! 😉 Leuk dat je mee doet, de kaart hou ik voor je apart!

 3. Wat een goede blogpost! Zelf stuur ik wel vaak berichtjes via fb of of, maar nu ik zelf ziek thuis zit en aardig wat kaarten per post heb gekregen en merkte hoe leuk ik dat vond, heb ik mezelf meteen voorgenomen om zelf ook kaarten te gaan versturen. Dus meteen van de week een kaartje voor een verhuizing, een geslaagde en een zieke verstuurd. Kleine moeite, groot plezier!
  Voor een terminaal zieke was het inderdaad heel lastig, dus uiteindelijk een kaart met bloemen genomen en er zelf wat op gezet. Supertof, deze kaartenlijn!

  Ik zou graag het kaartje ‘Wees extra lief voor je zelf’ voor mezelf willen winnen. Omdat ik dat ook echt moet zijn. Eigenlijk vind ik dat ik alweer van alles moet kunnen, maar dat gaat nou eenmaal niet. Daardoor ga ik over mijn grenzen, wat ik daarna moet bekopen.

  1. Hi Lucy, bedankt dat je nog een keer wilde reageren! Hoe gaat het met je? Gaat het herstel volgens verwachting? Moeilijk hè, alles zelf willen maar niet kunnen….

   Het kaartje ligt voor je klaar! Stuur je me je NAW gegevens via nicole@tiepiesnicole.nl? Ik verklap alleen nog niet wanneer ik het kaartje op de bus doe… 😉

 4. Hi Nicole, gaat steeds beter. Morfine afgebouwd, Buurtzorg afgesloten, want ik mezelf weer in de kleren krijgen. Lopen in huis gaat steeds een beetje beter, nou ja, schuifelen, haha! Dus al met al, best wel progressie!

 5. Nicole, wat een super actie, en van Hallmark en van jou ! Ik ben ook echt van de kaartjes versturen, als ik geen toepasselijke kan vinden, zoals laatst met een euthanasie dan maak ik er zelf 1. Met kleuren en plaatjes waarvan ik denk dat ze bij die persoon passen. Graag zou ik het kaartje “stoppen” niet doorgaan winnen, voor een lieve collega die weer flink met zichzelf in de knoop zit en moeite heeft om eruit te komen, na een depressie in het verleden 😖, eigenlijk wil ze het liefst de hele tijd doorwerken omdat ze zich daar “prettig” voelt (vlucht) en thuis in een zwart gat wegzakt, zo moeilijk om dan langs de kant te staan en alleen maar een luisterend oor te kunnen zijn.

  1. Hi Suzanne, het kaartje ligt voor je klaar. Wat een bijzonder moeilijke tijd maakt je collega mee, een kaartje is dan zeker welkom! Lief dat je zo om haar geeft! Ik stuur de blanco kaart naar je toe, zo kun je er zelf een mooie boodschap op zetten. Stuur je je NAW gegevens naar nicole@tiepiesnicole.nl? Volgende week doe ik ze op de post, dank je wel voor het meedoen!

Geef een reactie