Multiple Sclerose

Interview | Fred, mijn vriend, hoe denkt hij over mijn MS?

MS heb je niet alleen. Niet alleen ik, diegene met de diagnose, heeft er mee te maken. De mensen die het dichtst om je heen staan krijgen er óók mee te maken. Je partner, kinderen, familie, vrienden, collega’s . Opeens is de confrontatie daar. Multiple Sclerose. Doe het er maar mee.

MS heb je niet alleen

Soms ben je nogal druk. Het dagelijks leven. De strijd met je chronische ziekte. Je ervaart continu klachten. Nieuwe klachten. Iedere dag ga je een confrontatie aan met jezelf. Ga zo maar door. Al die drukte om jezelf, maar hoe denkt een ander erover?

Heb jij weleens aan diegenen die het dichtst bij jou staan, gevraagd hoe hun over MS denken? Ik vroeg aan Fred, door middel van zeven vragen, hoe hij denkt over mijn ziekte MS. Kijk je mee?

Zo lieve dames en heren. De week vol MS awareness zit er op! Hopelijk heb je een beter beeld gekregen wat MS, naast het ziek zijn zelf, in kan houden. Nogmaals, er zijn in Nederland al ruim 17.000 mensen met deze ziekte. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Dit is mijn verhaal geweest.

Ik wil mijn dank uitspreken voor deze bijzondere video, Fred heeft niet alleen zijn medewerking verleend door het beantwoorden van deze persoonlijke vragen en deze in het openbaar te willen delen met jullie. Hij heeft ook de video voor jullie gemaakt!

Wat zeggen jullie, vaker een video zoals deze? Laat hieronder een reactie achter hoe je deze week vol met ‘MS’ hebt ervaren. Dank je wel! ♥

1 thought on “Interview | Fred, mijn vriend, hoe denkt hij over mijn MS?”

  1. Wat een rustige kerel heb jij zeg, toppertje!

    De antwoorden van Fred zijn eigenlijk hetzelfde als Erica (mijn vrouw) zou geven.
    Super, duidelijk, to the point en zoals het is!

Geef een reactie