Kalk_Dutch_Wallcoverings
inspiratie interieur

Inspiratie voor het interieur | Behang “Kalk” – Dutch Wallcoverings

Zijn jullie, net als ikzelf, altijd bezig met het interieur? Of ligt dit misschien  aan mijn achtergrond dat ik áltijd met interieur bezig ben? Schuiven, inspiratie opdoen, sfeerimpressies maken…Hoe dan ook, vandaag ga ik je dag verrijken door weer eens een moodboard met je te delen. Omdat dit alweer veel te lang geleden is! 😉

Moodboard Kalk, Dutch Wallcoverings

Kalk Dutch Wallcoverings

Een sfeerimpressie zoals hierboven, met als belangrijkste uitgangspunt de rustieke, Scandinavische uitstraling.  Een woonstijl die ons land niet meer gaat verlaten! Het gebruikte behang in dit moodboard, is afkomstig uit de nieuwe collectie “Kalk”. Dit behang zorgt ervoor dat je deze stijl binnen no time in huis kunt halen. Geen gedoe meer met poederende kalkverf, de juiste ondergrond én gereedschap.

Kies voor dit behang en je geeft dit najaar een authentieke Scandinavische uitstraling aan je interieur. De woonstijl kun je helemaal afmaken door gebruik te maken van natuurlijke materialen en strakke lijnen. Door afwisseling vanmateriaalsoorten en diverse patronen, creëer je spanning in jouw interieur. Het harde licht is, net zoals op de foto, makkelijk te temperen met een plissé gordijn.

Wat vind jij van dit moodboard? Past het bij je, of zie je liever iets anders? Ik ben benieuwd naar jullie woonstijlen!

 

 

 

 

Geef een reactie