Hotspot | Tilly Rose, hét adres voor een overheerlijke high tea!

Tilly Rose Vlissingen

Een collega belt mij wakker uit een hazenslaapje. “Hoe heette dat tentje ook al weer, dat waar jij laatst bent geweest?” Dat tentje heet Tilly Rose, Lex. “Mooi, dan sta ik er nu voor“.

tilly rose

Tilly Rose

Enkele momenten later zie ik een overheerlijke foto van de lekkernijen die ik daags na mijn verjaardag heb mogen proeven, op Facebook tijdlijn  verschijnen.

Kennelijk heeft mijn enthousiaste verhaal over al het lekkers bij Tilly Rose zo aanstekelijk gewerkt, dat die collega nu zelf dit ook wel eens wil proeven! En natuurlijk bonuspunten wil scoren bij vrouwlief..

Het begon allemaal zo… Ter ere van mijn verjaardag heeft vriendlief iets voor me geregeld. Een roodtrip naar een van mijn favoriete gedeeltes in Nederland, Zeeland. Vriendinlief in het complot betrokken. Grrr, hoe durven ze?!

Sowieso het niet weten waarheen, het hoe of wat is iets waar ik niet goed tegen kan. Maar dit, dit maakte alles goed!

Alleen al de eerste indruk van Tilly Rose is al geweldig! Die eerste indruk bepaald alles, nietwaar?! Bekijk de foto hierboven en beoordeel zelf maar.

Verrassing

mini ijs

Wat een geweldig, lieve verrassing! De verrassing begon met een korte kennismaking met het concept Tilly Rose. Vriendlief had heel toepasselijk een “deftige diva tea” voor ons drieën gereserveerd.

Al snel volgenden overheerlijke lekkernijen, allemaal zelf gemaakt. Een high tea zou een high tea niet zijn, zonder keuze uit diverse theesoorten. Hiervan kan ik de ‘Elfenthee‘ ten zeerste aanraden!

De huisgemaakte verwennerijen, hier proef je echt het kwaliteitsverschil tussen. Van hartig tot zoet.. Soep, wraps, scones, quiche, sandwiches. Mini-ijsjes, taart, clotted cream. Stuk voor stuk overheerlijk! Hier maak je mij gelukkig mee!

Scones in Vlissingen

Tilly Rose Vlissingen

Mag ik het een gastronomische belevenis noemen? Althans, voor mij in ieder geval wel. Deze belevenis wordt telkens geserveerd in twee of drie lagen. Het feest houdt maar niet op! Kortom: deze kritische noot heeft geweldig genoten!

Van de gastvrijheid en flexibiliteit van de eigenaresse kunnen wij ook wel een heel verhaal kwijt. Maar dat doen we niet. We zeggen alleen: de hele Tilly Rose ervaring is geweldig! Ontdek het zelf. Vanaf het eerste tot het laatste moment voel je je hier heel erg welkom. Een beetje thuis eerlijk gezegd.

Genieten bij Tilly Rose

Uiteindelijk konden we niet meer, maar er waren nog zo veel lekkernijen over om afscheid van te nemen. Geen zorgen, bij Tilly Rose krijg je deze toch gewoon mee naar huis! Jee, de volgende dag nog een klein feestje!

Goed, dan is het nu tijd om af te sluiten – al dat schrijven hierover doet mij weer verlangen naar de high tea.. Trouwens, de “deftige diva tea” hebben we in stijl afgesloten met een glaasje bubbels. Zo hoort het tenslotte toch bij echte diva’s?

Must-do in zeeland

Al met al heb ik van de hele dag in Zeeland genoten, maar Tilly Rose staat toch wel op nummer één!

Zelfs voor vriendlief, die gewoon mee zat te genieten van al dit lekkers.. Haha, zo’n grote kerel met een bloemetjeskopje. Je moet er wat voor over hebben. 😉

Bedankt voor deze geweldige verrassing, ik bof maar met zulke mensen om me heen!

O,  sorry dat ik dit pareltje zo lang voor jullie verborgen heb gehouden. Je hebt nu een goed excuus voor een onverwachte roadtrip! Wil je een lekkerbek verrassen en ben je (toevallig) in Zeeland? Rij dan zeker door naar Tilly Rose in Vlissingen en geniet! Je kunt hier niet alleen heerlijke genieten van een high tea, maar voor een goede lunch of een ijsje ben je hier ook op het juiste adres. Echt een absolute aanrader om je #tiepiesgeluk momentje te beleven!

Tilly Rose
Oude Markt 10
4381 ES Vlissingen
Tel: 0118-774203
info@tillyrose.nl

6 Reacties

 1. Maris
  18 september 2016 / 07:47

  Ik wil graag 1 tip toevoegen aan dit verhaal….. zorg dat je trek hebt!
  Al heb je 2dagen niet gegeten, knap als je alles opkrijgt.

  Wat was het heerlijk. Inderdaad een echte aanrader. Bij het terugdenken aan deze ervaring loopt het water me al weer in de mond.

  • 23 september 2016 / 10:12

   Haha, je hebt helemaal gelijk! Door dat ik zo enthousiast over Tilly Rose vertelde, is een collega van me hier ook op bezoek gegaan. Hoe leuk is dat!

 2. 18 september 2016 / 09:37

  Wat ziet dat er heerlijk uit zeg! En wat een leuke verrassing.

  • 23 september 2016 / 10:12

   Het was geweldig! Helemaal extra omdat het zo’n geslaagde verassing was! Erg lief!

 3. annegret
  19 oktober 2016 / 10:55

  Ik hoop dat het een veRrassing was en niet een verassing! !!😦

  Ik ben blij dat ik in de buurt woon van dit heerlijk tentje…..soortje stamkroeg. ..😊

  • 19 oktober 2016 / 13:11

   Oooo, wat slordig van me! 🙁 bedankt voor de kritiek! Direct aangepast! Wat fijn dat je zo’n plek in de buurt hebt.. denk ik 😬 Niet zo goed voor de lijn, of valt dit wel mee?

Geef een reactie