lifestyle

Hotspot | Stroop – voor een echt lekkere stroopwafel

Stroop Rotterdam

Hoe goed ken ik ‘mijn’ stad, Rotterdam? Kennelijk nog niet goed genoeg! Er valt zo veel te ontdekken! Zo ook een van mijn laatste ontdekkingen op de Mathenesserweg (vlak naast Maak).

Waar heb ik het over? Etablissement Stroop. Ja, guys – hier ben ik super superenthousiast over. Hier hou ik wel van!

bakkie pleur bij Stroop

ff Bij stroop buurten

Een sociaal experiment zonder hoge verwachtingen of duidelijke doelen. Stroop Rotterdam is DE plakplaats voor zoete doeners en rauwe denkers. Dit staat althans in de hand-out van Stroop. Na mijn bezoek, kan ik het hier alleen maar mee eens zijn!

Wat vind je hier op de Mathenesserweg? Een winkel, met echt hele toffe dingen. Een café met overheerlijke koffie en de beste stroopwafels ooit. Een productie- en ontmoetingsplek.

Dat alles onder één dak! Samen ervoor zogen dat de straat een wat aantrekkelijker beeld krijgt. Ze vinden dat het geluk in de kleine dingen zit. Wat? Het lijkt wel alsof ik mijzelf hoor!

Stroop maakt mij zeker gelukkig. Okee, niet geheel MSdieet-proof, maar soms moet je hier schijt aan hebben. Vind ik. Ik kan je vertellen: ik heb nog nooit zo’n lekkere, versgebakken stroopwafel (Salty Syrup) geproefd.

De koffie en thee zijn erg aan te raden. Bovendien ben ik er achter gekomen dat ze een ophaalpunt van Rechtstreex zijn! Nog een extra reden om weer langs te gaan… Of eerder een goed excuus. 😉 Hoe dan ook, ik ga binnenkort weer eens langs, want ik heb een geweldige klok gezien die ik toch wel wil hebben.. Hopelijk zwicht ik dan niet weer voor een stroopwafel! 0:) Trouwens, er zijn ook mini-stroopwafels te koop (in de verschillende smaken) zodat je iemand anders hiermee blij kunt maken! Kortom: je moet hier gewoon even langs gaan. Punt. #tiepiesgeluk.

Stroop Rotterdam en Koffie voor Geluk, bedankt voor dit geweldige initiatief!

voorkant Stroop

Ben je niet zo bekend in Rotterdam, maar wil je wel de leukste hofspots en ondermeer de lekkerste stroopwafels ontdekken? Met de Rotterday Cityguide vind je door heel Rotterdam maar liefst eenenveertig gerse plekken. Deze Cityguide kun je halen bij de VVV, Groos en Stroop.

Stroop
Mathenesserweg 21b
3027 HD Rotterdam

 

Geef een reactie