Hotspot | NHow Rotterdam, voor een dag miljonair

de_rotterdam

Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden, maar vorige maand heb ik toch zo iets geks gedaan…

Eigenlijk iets te geks moet ik zeggen. Een beetje over de top! Vorige maand heb ik mijn vriend verrast door een nacht te boeken in een suite (!) van het NHow**** hotel in Rotterdam. In de Rotterdam.

NHOw rotterdam

nHow

Show Rotterdam

Ja, echt! Nu kan ik hier compleet uitweiden hoe deze nacht is geweest, of ik kan het proberen samen te vatten in één woord. Proberen dan. Deze ervaring was echt zo geweldig!

Meer dan  eigenlijk. Welk woord kun je hier nu voor gebruiken? Ik kom er straks misschien nog op. Wat kun je jezelf eventjes rijk voelen zeg! Niet zo zeer doordat je je deze suite kunt veroorloven (flink sparen), maar het uitzicht… De beleving… Ik weet het al: Buitengewoon. Formidabel. Subliem. Fantastisch.

erasmusbrug

Erasmusbrug_NHow

We hebben als twee kleine kinderen uren kunnen genieten van een magnifiek uitzicht. We kijken rechtstreeks uit op de Erasmusbrug. Hoe geweldig! Volgens mij hebben we de schoonmakers flink aan het werk gezet, onze verlekkerde toet staat in ieder raam gedrukt! Jullie kunnen je vast wel voor de geest halen hoe kinderen in de dierentuin bij een aquarium staan te kijken… Nou, zo stonden deze twee volwassenen ook te kijken in de suite….

Van ‘s middags, ‘s avonds en ‘s ochtends vroeg! We hadden zelfs geen wekker nodig om op tijd (voor zonsopgang) wakker te worden! Zo veel verkeer, zowel op als naast het water. Als echte Rotterdammert een prachtig gezicht om te zien! Hoe mooi is het om als Rotterdammer in Rotterdam te zijn, in DE Rotterdam, met de MS Rotterdam aan je voeten.. Ik kan je zeggen: dat voelt goed. Thuis!

MS Rotterdam

uitzicht nHow

uitzicht nHow_1

watertaxi_Rotterdam

Wat hebben we toch een mooie stad, zeker om deze vanaf de achttiende verdieping te mogen bekijken, vanaf één van de mooiste gebouwen vanaf de Kop van Zuid. Heb ik hier woorden voor? Nee, ik ben er stil van!

Flink wat blauwe plekken later (droom ik nu, gebeurt dit echt?) hebben we besloten om sushi te gaan halen bij Sumo, een van onze favoriete tentjes. Diner moeten we toch in ‘onze’ suite nuttigen. Je wilt toch geen moment verspillen nietwaar?!

suite nHow

slaapkamer suite nHow

badkamer nHow

Al met al alleen maar lofuitingen aan het NHow in Rotterdam. Van ontvangst bij de balie, ieder detail in de kamer, tot aan de schoonmaak. Een diepe buiging van ons, aan jullie. Bedankt dat jullie iedere dag zo hard willen werken om het ons, de gasten, het zo ontzettend naar de zin te maken.

welcome at nHow

goed begin van de dag

ontbijt op bed nHow

O, jongens, ik ben nog wat vergeten. Het ontbijt, geserveerd in de Bar & Kitchen… Waaaaaaaah! Een belevenis op zichzelf! Het leek hier wel een mierendorp, zo druk! Uiterst goed verzorgt, voor een perfect begin van de dag, terwijl je hier een paar uur eerder nog terecht kon voor een cocktail.

Verse broodjes, ontbijtgranen, yoghurt, gezonde sapjes.. Kiezen maar! Alles, of het toch netjes houden? Het leukste (en lekkerste) vond ik toch wel het avocado/ei-gerechtje uit de ontbijtautomatiek EN de gepimpte croissants. Hemel op aarde bij het NHow hotel voor echte foodies! Sorry, van het ontbijt heb ik helaas geen foto’s voor jullie, mijn telefoon lag nog in de suite.

Bar_Kitchen_Nhow_Rotterdam

Zelf zien? Verblijf je nu niet in het NHow, maar wil je toch van een adembenemend uitzicht genieten van ontbijt, lunch of diner? De Bar & Kitchen is zeven dagen in de week geopend, ook jij kunt van de geweldige sfeer genieten!

Nog een laatste afsluiter: een suite huren was wel een van de laatste dingen die op mijn bucketlist stond. Nu, mede door de MS, had ik echt zoiets: waarom niet? Ik kan je van harte aanbevelen om een keer uit de bres te springen en iets ‘geks’ te doen. Het voelt zo ontzettend goed!

Dit was een ervaring, welke wij nooit zullen vergeten! Naast het NHow hotel vind je op de Kop van Zuid diverse leukigheden. Denk hierbij aan Hotel New York (ook een aanrader), Venster Lantaarn, het fotomuseum en het Nieuwe Luxor theater. Een klein stukje verder ligt de Rotterdamse Munt, Brams Gourmet, Katendrecht. Kortom: als je een weekendje in Rotterdam (Zuid) bent, hoef je je geen moment te vervelen!

Bedankt NHow voor het meewerken aan mijn verassing, mijn vriend (en ik) hebben nu nog steeds een glimlach van oor tot oor. O, daarnaast hebben we de slippers gejat… Ze lopen nog steeds heerlijk 😉

NHow Rotterdam
Wilhelminakade 137
3072 AP Rotterdam

Volgende stop: NHow in Berlijn (dat zou super zijn…)

4 Reacties

 1. 2 oktober 2016 / 07:31

  Wat een gaaf verslag! Klinkt heel leuk!

 2. Jolanda
  2 oktober 2016 / 18:41

  Wat ontzettend gaaf.

  • 5 oktober 2016 / 18:48

   Een absolute aanrader! Als je de kans hebt, gewoon een keertje doen!

Geef een reactie