Esprit
interieur sponsored

Huis winterklaar maken met de Home collectie van Esprit

Misschien is het, omdat ik al zo lang bezig ben met interieurvormgeven, dat mijn biologische klok gaat reageren op wisselende interieurkriebels zodra het 1 oktober is geworden. Het winternestelen is begonnen!

Eigenlijk had ik begin oktober naar de VT wonen & design beurs willen gaan. Ieder jaar wordt deze beurs in de Amsterdam RAI georganiseerd en is dé start van het woonseizoen. Maar ach, mijn lijf en een te drukke agenda wilde weer eens niet meewerken. Dan gaan we maar niet. Weerhoudt dit mij om gehoor te geven aan de innerlijke drang om het interieur op z’n kop te gooien?

Nieuw seizoen, nieuw interieur

Nee! Oh, wat erg! Ga ik niet naar een beurs toe, dan weet ik mij uren te vermaken op social media, magazines of het internet. Met als gevolg: overal moodboards, schetsen en wensenlijstjes. Zodra we richting de winter gaan, ben ik een voorstander om (nog meer) donkere kleuren in het interieur toe te passen. Naast gebruik van donkere tinten, om meer knusheid te creëren, kies ik ook voor het toepassen van meer warme materialen met verschillende texturen en diffuse verlichting. Denk hierbij aan een hoogpolig vloerkleed, fluwelen kussens, kaarsen en minstens één eye-catcher.

Een van mijn favoriete (woon)sites om najaar- en/of winterinspiratie op te doen is de site van Esprit. Ik ben in aanraking gekomen met hun Home collection, doordat ik vele jaren het behang van Esprit Home heb verkocht. Hier zitten altijd wel een paar mooie texturen of prints tussen, waarvan je hartje sneller gaat kloppen.

Esprit home

De site van Esprit Home hoort min of meer bij mijn standaard rondje over de digitale meubelboulevard. Je kent het vast wel. We hebben tenslotte allemaal onze favoriete adresjes! Naast een leuke behangcollectie, is hun lijn met woonaccessoires steeds meer aan het uitbreiden. Hieronder zal ik jullie een aantal van mijn favorieten in een fotoverslag laten zien.

Hoog op het verlanglijstje staan een aantal kussens (je kunt nooit genoeg kussens hebben), de kaarsenstandaards én een badjas voor het ultieme wellness-gevoel. In mijn gedachten is het interieur al winterklaar!

Esprit


Krijgen jullie in oktober ook de interieurkriebels? Wat zijn jullie favoriete adresjes om te gaan woonshoppen?

sponsored post

1 thought on “Huis winterklaar maken met de Home collectie van Esprit”

  1. Leuke tip! Had er nog nooit gekeken, maar het ziet er alleszins heel goed uit! Zelf hou ik van Maisons du monde of, tja, Ikea. H&M home vind ik ook leuk om toffe interieurspulletjes te vinden. Je hebt gelijk: je kan nooit genoeg kussens hebben 😉 x

Geef een reactie