Grahams skincare
lifestyle

Grahams – Nature at it’s best huidverzorgingsproducten

-De producten in dit artikel heb ik gekregen, maar ik heb eerst zelf de Grahams natural plus cream gekocht, vanwege mijn enthousiasme om dit met jullie te delen is er een samenwerking ontstaan-

 

Fictieve Beestjes

Het begon allemaal met een kriebel op m’n hoofd. Later volgden er meer. Kriebels die steeds erger leken te worden… Waar het kriebelen aan ligt weet ik niet, wat ik wel weet is dat ik er vanaf wil. Per direct! Zelfs de kapper adviseerde me er iets aan te doen…

Dus, ik naar de winkel. Eenmaal, in dit geval, bij de Etos aangekomen heb ik producten gevonden die echt bij mijn nieuwe levensstijl passen. De verzorgingslijn uit Australië van Grahams skincare!

Producten gemaakt van milde en natuurlijke ingrediënten, hier probeer ik toch wel steeds meer op te letten. Afijn, een tubetje crème ging mee naar huis. Altijd beter om dit eerst te proberen in plaats van chemische producten zoals hormoon zalven enzo. Ik heb de Calendulis Plus Cream enige tijd gebruikt en ja hoor… Mijn rode, jeukende hoofdhuid is weg!

Grahams Calendulis Plus Crème
Ingrediënten: Aqua, Paraffin, Dromiceius Oil, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Mel, Centella Asiatica Extract, Propolis, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Alcohol, Calendula Officinalis Extract.

Grahams

Natuurlijke huidverzorging

Fijn om nu ook kennis te mogen maken met andere producten van de verzorgingslijn, de shampoo en conditioner. Beide producten zijn verzachtend voor de droge en gevoelige huid. Dit komt doordat ze op basis van een unieke mix van kruiden en organische ingrediënten zijn gemaakt. Het gebruik van de conditioner versterkt de werking van de shampoo. Dit weer in combinatie met de Plus Cream en binnen de kortste keren heb ik gemerkt dat ik mijn geïrriteerde hoofdhuid nu echt weer onder controle heb!

De shampoo heeft een fijne substantie, is kalmerend voor mijn hoofdhuid en heeft een heerlijke kokosgeur. De conditioner heeft een wat dikkere substantie dan de shampoo. Deze een minuut laten intrekken voor het uitspoelen. Beide producten zorgen voor een spa belevenis in je eigen douche! Heerlijk!

Grahams shampoo
Ingrediënten: Water, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Caprylyl Capryl Glucoside, Coco-glucoside, Glycerin, Hydroxypropyl, Methylcellulose, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tritium vulgare (Wheatgerm) Oil, Tocopheryl Acetate, Olea europaea (Olive) Leaf Extract, Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Extract, Panthenol, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (kokos en fruit extract).
Grahams conditioner
Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Chamomilla Recutita Oil, Citric Acid, Mel, Cocos Nucifera Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Panthenol, Olea Europaea Leaf Extract, Phenoxyethanol.

De huid-/bad olie gebruik ik als een extraatje voor mijn gehele huid. Niet alleen mijn hoofdhuid kan wat extra aandacht gebruiken, de rest van mijn lichaam ook! De olie maakt mijn huid glad en zacht, wat een hele poos anders is geweest. Ik ben er erg tevreden over!

Grahams olie
Ingrediënten: Olea Europaea Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Dromiceius Oil, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Leptospermum Scoparium Oil.

 

Ontdekkingstocht

Het is een opluchting dat ik de producten van Grahams heb ontdekt, op de een of andere manier kan ik dus niet meer zo goed tegen chemische verzorgingsproducten en/of ik denk dat het ook kan komen door het gebruik van de Prednison, interferonen en nu de Natalizumab. Hebben jullie gemerkt dat er problemen met de huid zijn ontstaan na het gebruik van MS remmende medicatie? Of heb ik nu een fout beeld in mijn hoofd zitten?

Graag zou ik hier wat response op krijgen, want ik ben zo benieuwd of ik de enige ben die nu ‘opeens’ lijkt te zitten met een extreem droge en geïrriteerde huid. Misschien kan het ook nog aan verandering in hormonen zitten? Wie heeft er een goed advies?!
Ik hoor het graag in de reacties hieronder. Hoe dan ook, om mijn huidirritaties weer onder controle te krijgen heb ik de oplossing gevonden door de producten van grahams skincare te gebruiken!

Geef een reactie