Bruzzoni_tandenborstel
interieur lifestyle sponsored

Shop | De nieuwe elektrische tandenborstel van Bruzzoni!

Liefhebbers van design én liefhebbers voor gemak, opgelet! Het onderstaande artikel doet je hartje sneller kloppen! Althans, dit is bij mij het geval geweest toen ik dit product voor het eerst zag. Hoe mooi en functioneel iets gemaakt kan zijn, blijf ik toch wel heel bijzonder vinden. Helemaal als het gaat over een object wat je dagelijks gebruikt en waar je eigenlijk helemaal niet bij stilstaat dat je het totaal niet erg vind als dit ‘opeens’ iets moois is om naar te kijken. Je hebt het al gezien aan de foto hierboven, ik heb het over een elektrische tandenborstel.

Ja, dames en heren. Mijn liefde voor Scandinavisch design gaat zo ver dat ik helemaal verliefd ben op deze elektrische tandenborstels van het Zweedse merk Bruzzoni!

Je tanden bloot lachen met Bruzzoni®

De makers van Bruzzoni zijn trots op hun producten en ik snap wel waarom. Ik mocht de zwarte elektrische tandenborstel, met rosé gouden accenten testen, deze test is zo goed bevallen dat we met stichting Chronisch Samen Sterk reseller zijn geworden van dit product!

Waarom ik zo enthousiast ben over een elektrische tandenborstel? Ik heb in het verleden diverse keren geprobeerd, zelfs op aanraden van mijn tandarts, mijn tanden te poetsen met een elektrische tandenborstel. Ik weet niet wat het is, maar laten we voorop stellen dat ik geen fan was van de elektrische tandenborstel.

Grip, borstels, design, altijd was ik wel aan het mekkeren dat er iets niet goed aan de borstel was. Er klopte iets niet voor mij. Wellicht weten jullie dit al, maar als ik eenmaal aan het zeuren ben over een product, dan heeft diegene die bij me in de buurt is een moeilijke tijd! Dit is nu eenmaal mijn afwijking, hoogst waarschijnlijk door mijn achtergrond in de interieurarchitectuur!

Mijn ideale tandenborstel gevonden

Nu is dit verleden tijd. Ik heb mijn match gevonden. Mijn partner in crime. Bruzzoni®. Qua design ben ik helemaal fan, het brengt mijn sobere badkamer naar een heel ander niveau. Iedere keer als ik nu de badkamer binnenstap word ik helemaal vrolijk van de looks van mijn aanwezige designobjecten. Dit Zweedse icoon is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk zwart met rosé gouden accenten en wit met zilveren accenten. Hierdoor is er altijd een match voor in jouw en je badkamer!

Bruzzoni_travel

Het gebruik van deze tandenborstel is zo geweldig! Je kunt de elektrische tandenborstel draadloos opladen met de bijgeleverde USB kabel of via de USB adapter. O, en weet je wat helemaal fijn is? De elektrische tandenborstel van Bruzzoni® wordt geleverd met een handige travelbag!

Jullie zijn een van de eerste die het weten, maar over een paar maanden ga ik, samen met Fred, weer terug naar Praag! Vorige keer had ik een niet zo handige en veel te harde reis tandenborstel mee in de koffer, waardoor ik mijn tandvlees heb beschadigd. Dit keer niet!

De perfecte combinatie van design en functionaliteit

Het gebruik van de tandenborstel is heel gemakkelijk en mijn zwarte Bruzzoni® ligt door de soft leather grip, erg goed in de hand. Het meest ideale van deze elektrische tandenborstel is tijd. Want we kennen het advies wel van onze tandarts: iedere dag minimaal twee keer per dag, twee minuten je tanden poetsen. Tot mijn grote schrik kwam ik er nu achter dat ik dit met een ‘gewone’ tandenborstel bij lange na niet haalde! Ik poetste mijn tanden veel korter! Misschien hoogstens een minuut. En dat terwijl ik tegenwoordig juist die extra zorg moet besteden aan mijn gebit!

Door dit besef voelde ik me zo slecht! Wat ben ik laks geweest, de afgelopen tijd! Vanaf nu gelukkig niet meer! Het meest ideale en mijn meest beschamende ervaring deel ik nu toch ook maar met je. Als ik mijn tanden poetste met de hand werd ik snel moe. Wie had dat gedacht dat tandenpoetsen een hele opgave kan zijn! Toch wel een dingetje hoor. Helemaal als ik heel in zombie modus ben, dan poetste ik zelfs mijn tanden helemaal niet, slechts spoelen met mondwater.

Iets wat ik afschuwelijk walgelijk vond van mijzelf en wat ik echt zag als een achteruitgang van mijn zelfstandige leven. Hoe dan ook, tegenwoordig kan ik, als het me echt even niet meer lukt, ook zittend mijn tandenpoetsen.

tandenborstel

Wellicht herken je dit wel, als je je tanden aan het poetsen bent. Je tandpasta-kwijl komt uit je mondhoeken zetten, net als bij zo’n grote hobbes van een hond. Dit gebeurde bij mij in ieder geval als ik met mijn ‘ouderwetse/gewone’ tandenborstel aan het tandenpoetsen ben. Hierdoor werd ik genoodzaakt om boven de wastafel te hangen, wilde ik niet compleet bedekt raken door mijn eigen tandpasta-kwijl. Met de Bruzzoni® tandenborstel poets ik veel netter! Geen kwijl, waardoor ik dus in het ergste geval zelfstandig, maar zittend mijn tanden kan poetsen! De elektrische tandenborstel is licht in gewicht en eenvoudig met één simpele knop te bedienen.

Bruzzoni_brushes

Wil je je tandenborstel delen met je partner en/of familieleden, dan kun je het borsteltje heel gemakkelijk vervangen door een andere borstel. Hier is nagenoeg geen kracht voor nodig én iedereen kan uit zijn of haar eigen kleur kiezen!

Wil je het design van de Bruzzoni elektrische tandenborstel bewonderen? Bekijk dan het onderstaande filmpje van de unboxing, gemaakt door Bruzzoni Global!

Gecharmeerd van deze prachtige tandenborstels? Bestel dan de zwarte of witte variant nu direct via Bol.com!*

Al met al, ben ik meer dan tevreden over de looks en het gebruik van de Bruzzoni elektrische tandenborstel, laat dit nu precies zijn wat de ontwerpers voor ogen hadden!

sponsored post

** Ik mocht de zwarte elektrische tandenborstel van Bruzzoni testen, ter ondersteuning van onze nieuwe webshop C.S.S. Online Shop. Bekijk onze mooie collectie nu via Bol.com! Alle verworven inkomsten komen ten goede van stichting Chronisch Samen Sterk.

Used pictures in article with permission of Bruzzoni.com **

Geef een reactie