lifestyle

Film | DBS, Westerwald meerdaagse 2017 – toertocht op de motor

 

WesterWald Meerdaagse

Begin juni gingen we mee op roadtrip, georganiseerd door de Dutch Big Scoots, de grootste Merk-onafhankelijke MotorScooter Club van Nederland.

Deze meerdaagse reis is georganiseerd door Guido, John, Patrick, Peter en Ronald. Door middel van bovenstaand filmpje wil ik ze bedanken voor deze bijzondere reis! Vind je het een mooie montage geworden? Like deze video dan op Youtube!

Daarnaast wil ik mijn dank uitspreken voor mijn vriend, Fred (voor al zijn geduld en begrip met de mankementen van mijn persoontje tijdens de reis) én alle deelnemers aan deze reis. Het is heel bijzonder om in zo’n fijne groep aan te kunnen sluiten. Bedankt voor het warme onthaal! Voor nu, ga lekker zitten en bekijk de verzameling mooie beelden van ons vierdaagse avontuur…

houden jullie ook zo van rondreizen? Wat voor hobby’s doen jullie graag? Laat het hieronder in een reactie weten. ik ben benieuwd!

2 thoughts on “Film | DBS, Westerwald meerdaagse 2017 – toertocht op de motor”

Geef een reactie