Disclaimer

Doordat je deze website bezoekt ga je akkoord met deze disclaimer.

tiepiesNicole.nl wordt met de grootste zorg door mij samengesteld. Toch kunnen er in de geplaatste artikelen onjuistheden staan of onvolledig zijn. De artikelen die ik schrijf, gaan over onderwerpen die mij aanspreken.

Daarnaast is tiepiesNicole.nl niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van tiepiesNicole.nl. Ook is zij niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar gelinkt of verwezen wordt. Daarnaast is ieder voor zich verantwoordelijk voor eigen lichaam en geest. Raadpleeg tijdig een specialist mocht je merken dat er iets met je gezondheid niet goed zit!

Op tiepiesNicole.nl is alles zelf geschreven. Aangezien ik geen taalspecialist ben, kunnen er hier en daar enkele fouten voorkomen. Wijs mij hier vooral op! Foto’s die geplaatst zijn kunnen door mij gemaakt zijn. Is dit niet het geval, dan staat er een duidelijke bronvermelding bij aangegeven. Je mag mijn foto’s gebruiken, met een duidelijke link naar mijn site en je hier toestemming van mij voor hebt gekregen. Daarnaast kan ik op ieder moment de kriebels krijgen, waardoor de site constant aan verandering onderhevig is. De site kan zonder aankondiging aangepast worden.

Ik hoop dat je jouw bezoek aan deze site als prettig ervaart. Heb je toch vragen/opmerkingen? Stuur deze dan naar nicole@tiepiesnicole.nl. Dat stel ik zeer op prijs!

tiepiesNicole.nl is onderdeel van stichting Chronisch Samen Sterk. Alle geworven inkomsten komen ten goede aan stichting CSS. Hiermee ondersteunen we andere mensen met een chronische ziekte.