contact

Lezers en mede-bloggeres

Heb je na het lezen van mijn blog vragen, opmerkingen, tips of een leuke mededeling? Neem dan alsjeblieft contact met me op, vind ik erg leuk! ♥ Berichten zullen zo snel mogelijk beantwoord worden. Voor samenwerkingen en/of vermeldingen naar je blog kun je me altijd mailen! ↓

Stuur je mail naar: nicole@tiepiesnicole.nl

MS buddy

De diagnose MS krijgen valt niet mee. Het leven met een onvoorspelbare ziekte zoals MS kan iedere dag weer een uitdaging zijn. Wil je jouw verhaal kwijt, heb je behoefte aan een luisterend oor, ondersteuning of een beetje afleiding? Het is altijd fijn om, ondanks alle verschillen, ervaringen met elkaar te kunnen delen. Neem contact met mij op via nicole@tiepiesnicole.nl.

Helaas moet ik meedelen dat ik in 2020 geen tijd meer heb om MS buddy te zijn, vanwege mijn vrijwilligerswerk bij MS Vereniging Nederland. Zij zijn de enige patiëntenvereniging voor mensen met multiple sclerose en staan voor je klaar om je te helpen!

Voor bedrijven

tiepiesNicole wil graag met jou als bedrijf of merk samenwerken. Er zijn diverse mogelijkheden waarbij je jouw product of dienst onder de aandacht kunt brengen én tegelijkertijd een goed doel* steunt!

Indien je met jouw product of dienst wil samenwerken kun je contact opnemen met ons salesteam via info@tiepiesnicole.nl (bij voorkeur) of bel 06 55 55 10 79. We staan je graag te woord!

Postadres, géén bezoekadres:
stichting Chronisch Samen Sterk
t.a.v. Nicole Donal
Albert Camusplaats 176
3069BN Rotterdam

Kamer van Koophandel Rotterdam: 68266693
RSIN: 857367419
BTW nummer: 857367419B01
IBAN: NL77RBRB0955130972 t.n.v. Stichting Chronisch Samen Sterk

Welke soort samenwerkingen zien we graag?

– Producten/diensten die de lifestyle van chronisch zieken (zoals MS) dragelijker maken.

Healthy stuff, die vooral te maken hebben met een evenwichtig, gezond voedingspatroon. Niet alleen zoeken we items die ons lichaam optimaal voeden, maar ook zijn we op zoek naar de algehele healthy lifestyle. Denk hierbij aan toffe plekken buiten de deur zoals vegan restaurants, handige snacks om mee te nemen naar ons werk, maar ook activiteiten om ons lichaam te onderhouden, etc.

– Wijze, positieve handvatten om onze mindset te stimuleren. Denk hierbij aan (online) revalidatietrajecten, workshops, meditatie retraite, boeken, etc.

– Interieurgoodies waar we blij van worden. Wij als chronisch zieken brengen regelmatig wat meer tijd in huis door en zijn bereid om hierin te investeren.

– Als het even kan trekken we er graag op uit om te kunnen genieten. We vinden het extra bijzonder om te kunnen reizen en hierdoor nieuwe plekken te ontdekken. We zoeken hier graag inspiratie voor, ver weg of dichtbij én we zijn fervente planners om zo optimaal van onze reis te kunnen genieten!

De reviews op deze blog bevatten producten die ik zelf recentelijk gekocht of reeds in bezit heb. Deze reviews bevatten mijn persoonlijke mening. Zijn er producten opgestuurd, dan staat hierover een vermelding op mijn blog. Producten die vrijblijvend zijn verstuurd naar tiepiesnicole.nl mag en kan altijd. Dit is echter geen garantie dat een artikel op de site geplaatst wordt.

*Een gesponsorde post zijn artikelen waar voor betaald is. Deze artikelen schrijf ik zelf, maar zal ten alle tijden vermelden dat dit artikel om een advertorial gaat. Door middel van verworven inkomsten kan stichting Chronisch Samen Sterk groeien, hierdoor kunnen wij anderen met een chronisch ziekte nog beter ondersteunen!