Behang | Kaleidoscope – Dutch Wallcoverings

Papegaai
Alweer behang zul je denken? Yup! Sorry, ik blijf een verf- en behangmeisje…

Regelmatig worden er collecties in het behang vernieuwd. En soms heb je dan een boek in handen waar je hartje sneller van gaat kloppen. Dan moet dat natuurlijk gedeeld worden! Dat begrijpen jullie ook wel.

Nu had ik een poosje terug weer eens zo’n nieuw boek in handen op mijn werk. En ondanks alle chaos die zich rondom mij speelt begint het dan toch weer te kriebelen om een post voor jullie te schrijven!

Zie hier, een van de nieuwste aanwinsten van Dutch Wallcoverings. Het behang kun je vinden in het boek Kaleidoscope – en is er voor diegene die een twist durven geven aan zijn of haar interieur!  In deze nieuwe collectie zijn niet alledaagse dessins en patronen verzameld. In dit artikel laat ik jullie de Urban Nature sfeer zien. Perfecte aansluiting voor deze zomer, ga lekker zitten en geniet van deze foto’s!

Durf jij dit behang te plakken bij jou in huis?

Voor mij zou dit het ideale behang zijn, want deze ‘planten’ blijven tenminste groen! Helaas heb ik geen groene vingers, dus echte planten zijn aan mij niet besteed. Maar deze wel! Nu maar bedenken op welke muur dit printje kan…

 

J92904 DW

J92904 Sfeer

 

J94404 DW

J94404 Sfeer
Boek Kaledoscope van Dutch Wallcoverings, artikel J92904 (Papegaai) en J94404 (Oerwoud), beide kosten € 39,95 en beide zijn van een stevige vinyl kwaliteit.

 

 

Geef een reactie