Behang | DFL – BN wallcoverings

Behang-Designed-For-Living-BN-Wallcoverings.1441624934-van-BNWallcoverings

O jongens, ik ben weer eens verliefd! Door mijn werk blijf ik op de hoogte van de nieuwste collecties in behang…

…nu heeft BN wallcoverings weer een aantal nieuwe soorten uitgebracht, waaronder een collectie in samenwerking met design studio Designed for living.

Designed-for-Living-Volume-I-wallpaper-collection-NOOR-MEYJES-JANTIEN-NUNNIKHOVEN

Jantien Nunnikhoven & Noor Meyjes van studio Designed for Living

Dat kun je merken! Dit zie je aan de prints, het kleurgebruik en de kwaliteit van het behang. Zoals ze het zelf omschrijven bij BN wallcoverings:

dit behang brengt je muren tot leven!

Een vernieuwende collectie, met frisse en tropische prints. Dat is bijvoorbeeld het behang met bladprint (zie onderstaande foto). Een van mijn favorieten uit de collectie! Het meest opvallende hieraan, of eigenlijk misschien ook niet, zijn de details die terug te vinden zijn.

1613215522jn_129def_2

Als je dicht op het behang staat zie je details in de vorm van een vlieg of kikker. Terwijl op een afstand het mooie handgeschilderde blad al de blikvanger is! Trouwens, de grote prints zijn handgeschilderd door illustrator Hanneke Jongsma en zijn in haar kenmerkende stijl uitgevoerd.
444476259jn_137def_3-1
1667437325jn_087def_2-1

1209567340palm-1

Zucht, wat een geweldige collectie. Heel fijn is dat je het boek online kunt doorbladeren! Maar, in het echt is het behang nog veel mooier! Bekijk het behang daarom dus toch in de winkel.

Je begrijpt misschien wel, dat ik nu druk aan het verzinnen ben welke wand ik weer kan voorzien van een nieuwe look….

 

 

Geef een reactie