#58 QuoteMonday

quotemonday

quotemonday

Hi allemaal! En zo is het weer eens maandag geworden. Iedereen lekker uitgeslapen van het weekend?

Ik heb een korte mededeling voor jullie: ik doe voorlopig niks. Althans met de blog. Laat ik het zo zeggen, ik beloof niks. In de spaarzame uurtjes energie die ik over heb ben ik druk bezig met re-integratie-inspanningen en Ppep4all. Dat vergt veel te veel energie van me, waardoor ik voor de rest compleet van de kaart ben (inclusief verergerde klachten). Tijd voor een stap terug. Gedwongen. Alweer.

Spijtig om te moeten mededelen dat er dan even geen tijd meer is voor hobby’s, zoals het bloggen. Geen frequente upload dagen, maar willekeurige. Kijk ook niet gek op als het even stil blijft, maar please don’t leave me… I’ll be back. Soon. Films kijken doe ik nog wel en veel. 😉  Lekker op bed…. Heb jij nog een aanrader voor me?

2 Reacties

  1. 1 november 2016 / 22:59

    Heel veel sterkte meis! Soms is een break even heel goed voor je, dat gold voor mij ook. Als je je beter voelt krijg je vanzelf meer tijd. Liefs Josine

  2. 2 november 2016 / 18:55

    Wat goed dat je er voor zorgt dat je je grenzen bewaakt. Wees maar gerust, ik blijf je blog zeker volgen! 😉 Ik heb vorige week de film Red (met Bruce Willis) gekeken, vond ik wel een leuke!

Geef een reactie