over mij

Nicole Donal

Leuk dat je mijn site bezoekt! Ik ben Nicole, 32 jaar en een gepassioneerd blogger met een uitdaging!

Ik ben jaren werkzaam geweest in het MKB. De ene keer met verf en behang. De andere keer interieuradviezen geven en uitwerken. Soms met alleen maar vloeren en zonwering. Maar het leukste vind ik nog wel om alles te combineren! Interieurstyling is dan ook iets waar ik mij graag mee bezig hou.

Naast werken vind ik het ook leuk om me te richten op verschillende hobby’s, waarbij fotografie toch op nummer één staat. Verder ben ik gek op  food (koken, bakken en zeker eten!), dansen (salsa), lezenDIY-en en ga zo maar door. Eigenlijk vind ik alles wel leuk… Muziek is voor mij erg belangrijk en als het even kan luister ik er graag naar. Reizen is ook een must in mijn leven. Of dit nu plekken zijn dicht bij huis of verder weg…. Er is altijd wel iets te ontdekken! Reizen brengt mij naar andere werelden, waardoor creativiteit gestimuleerd wordt.

23.09.2015

Een half jaar geleden zag mijn leven er totaal anders uit dan nu. Eigenlijk ben deze blog gestart om mijn ondernemersperikelen bij te houden en te delen. Vandaag de dag zit het zelfstandig ondernemen er voor mij niet meer in, in ieder geval zoals ik voor ogen had.

Binnen dit half jaar is mij duidelijk geworden dat ik chronisch ziek ben. Mede hierdoor en een aantal andere heftige gebeurtenissen, hebben ervoor gezorgd dat ik totaal anders in het leven ben gaan staan. Dat ik hierdoor noodgedwongen mijn toekomstvisie aan moet passen is een feit, noodzakelijk maar niet erg. Vanaf nu ga ik ‘gewoon’ alles anders doen!

Daarom ook de verandering hier, op deze blog. Hier kan ik mijn verhaal kwijt over het leven met MS en het overleven als chronisch zieke in de ‘normale’ wereld. Ik heb mijn passie voor schrijven ontdekt, alsmede dat ik jullie kan bereiken om mijn hulp aan te bieden. Anderen helpen is iets wat bij mij hoort. Omdat deze blog tegenwoordig mijn nieuwe missie is , ben ik keihard aan het werk om tiepiesnicole.nl te doen groeien. Daarnaast is de blog sinds 2017 het verlengstuk van stichting Chronisch Samen Sterk geworden. Neem zeker een kijkje op deze site!

Gelukkig haal ik nog heel veel passie en energie uit leuke dingen, die niet altijd met MS te maken hebben. Hierover zal ik diverse artikelen plaatsen. Denk aan artikelen over lifestyle, interieur, recepten, inspiratie en mindstyle. Daarnaast mogen persoonlijke artikelen niet ontbreken!

Want, hoewel MS van grote negatieve invloed kan zijn op je leven, zijn er nog genoeg gebeurtenissen in het leven die de moeite waard zijn om gedeeld te worden! Bekijk daarom niet alleen deze blog, maar zeker mijn Instagram, Facebook en Twitter!

Handtekening Blog xoxo