contact

Heb je na het lezen van mijn blog vragen, opmerkingen, tips of een leuke mededeling? Neem dan alsjeblieft contact met me op, vind ik leuk! Berichten zullen zo snel mogelijk beantwoord worden.

Je kunt een mailtje sturen naar: nicole@tiepiesnicole.nl

Voor bedrijven

Heeft u interesse in een samenwerking met mij? Ik sta open voor nieuwe mogelijkheden! Denk hierbij aan: nieuwe producten onder de aandacht brengen, reviews, advertorials, winkels of restaurants die ik gezien moet hebben, events of het plaatsen van banners. Ook voor creatieve  samenwerkingen kunt u een mail sturen naar nicole@tiepiesnicole.nl.

De reviews op deze blog bevatten producten die ik zelf recentelijk gekocht of reeds in bezit heb. Deze reviews bevatten mijn persoonlijke mening. Zijn er producten opgestuurd, dan staat hierover een vermelding op mijn blog. Producten die vrijblijvend zijn verstuurd naar tiepiesnicole.nl mag en kan altijd. Dit is echter geen garantie dat een artikel op de site geplaatst wordt.

De belangrijkste vraag die ik mezelf iedere keer stel bij het schrijven van een artikel: word ik hier enthousiast over?

Advertorials zijn artikelen waar voor betaald is. Toch schrijf ik deze artikelen liever zelf, maar zal ten alle tijden vermelden dat dit artikel om een advertorial gaat.

Door middel van betalingen kan stichting Chronisch Samen Sterk groeien, hierdoor kunnen wij anderen chronisch zieken nog beter ondersteunen! Zijn er aanbiedingen waar ik niet achter sta, dan worden deze niet op mijn site geplaatst.