interieur

Behang | Chacran 2016 – BN Wallcoverings

Chacran 2016

I just ♥ wallpaper!

Iedere keer als ik enthousiast wordt over een nieuw design, zijn jullie de klos! Sorry, maar kijk toch eens hoe mooi deze collectie toch weer is.. Dit moet ik met jullie delen! Ik krijg weer de kriebels om een wand aan te pakken in huis!

Behang Chacran 2016

Normaal ben ik geen fan van insecten. Maar op deze manier kan ik er geen genoeg van krijgen! Ik blijf maar naar dit behang kijken. Fan ben ik van BN Wallcoverings, ze brengen iedere keer weer verassende collecties uit! Net zoals deze Chacran collectie. Hierin is de diversiteit van de natuur terug te zien in het kleurenpalet. Romantisch, zachte aquarellen in combinatie met donkere dessins en accenten van oker, koper en goud.

524063681bn_chacran_05_fc

Chacran 2016

Chacran BN wallcoverings

Soms ‘moet’ je niet alleen kijken naar behang, maar wil je vooral even ‘aaien’. Of ben ik nu zo’n engerd die altijd aan ieder behang moet voelen.. Hoe dan ook: Chacran transformeert jouw muur tot een sprookje uit Duizend-en-één-nacht!

Mijn favoriete print is deze, net zoals de eerste foto. Echt, helemaal fantastisch!

131386232018431

Plak jij insecten op je wand? Te koop vanaf € 34,95 per rol

2 thoughts on “Behang | Chacran 2016 – BN Wallcoverings”

Geef een reactie